La platja rosa de Budelli (iStock)

Multa de 1.800 euros per una influencer que va colar-se en una platja rosa de Sardenya

La policia ha fet arribar la multa a una guia turística que viu a Dubai i que va difondre les imatges de la platja de Budelli a Instagram

L'afany per aconseguir atraure els seguidors a les xarxes socials no té aturador, per a alguns. És el cas d'una influencer i guia turística brasilera que viu a Dubai que s'ha saltat totes les prohibicions i ha difós a Instagram un vídeo de la platja Rosa de Budelli, a Sardenya, cosa que li ha costat 1.800 euros de multa.

Molts turistes i banyistes hi han robat sorra i des de fa dècades està prohibit caminar per la platja. Només s'hi pot arribar en vaixell i es pot visitar l'illa durant el dia caminant per un camí que queda darrere de la platja.

A les imatges que va penjar a Instagram, es veu com ignora les boies d'avís i també mostra clarament les petjades que han quedat sobre la sorra. El compte de Rogéria, amb més de 35.000 seguidors, és ara privat.

La premsa italiana ha criticat la dona que va arribar en vaixell fins a la platja, a la petita illa sarda de Budelli.

La policia va localitzar-la a Dubai i li ha comunicat una multa de 300 euros per infringir la prohibició d'acostar-se i desembarcar a Spiaggia Rosa i de 1.500 per arribar a bord d'un catamarà que no tenia autorització d'accés per a Budelli. El propietari de l'empresa de lloguer del vaixell ha al·legat que no sabia que tenia previst anar fins a l'illa. 

La platja, al Parc Nacional de l'Arxipèlag de la Maddalena, rep aquest nom pel color de la sorra, que es deu a uns microorganismes de color rosa, l'hàbitat dels quals són les praderies de posidònia. Hi ha petits fragments de corall, granit i petxines i esquelets de mol·luscs que arriben a la riba i es desfan amb l'aigua i el vent.

 

ARXIVAT A:
Xarxes socials TurismeItàlia
Anar al contingut