La imatge que ha difós la família reial és del fotògraf Matt Porteous

Kate Middleton reapareix amb una fotografia i un comunicat: "Evoluciono favorablement"

La princesa de Gal·les ha anunciat que assistirà amb la seva família a la desfilada de l'aniversari del rei

RedaccióActualitzat

INFORMACIÓ ACTUALITZADA: Primera aparició pública de Kate Middleton des que va anunciar que té càncer


La princesa de Gal·les, Kate Middleton, ha anunciat que aquest dissabte reapareixerà en públic, coincidint amb la celebració de l'aniversari oficial del rei Carles III. Middleton va anunciar fa tres mesos que tenia càncer i que estava en tractament de quimioteràpia, després de setmanes d'especulacions sobre la seva salut per una cirurgia abdominal.

La princesa explica ara que està "fent un bon progrés", tot i que confessa que té "dies bons i dolents".

En un comunicat firmat per ella i que ha difós el palau de Kensington, la seva residència oficial, diu que té "moltes ganes d'assistir" a la desfilada militar amb el seu marit Guillem i els seus tres fills, Jordi, Carlota i Lluís, i que confia poder-se unir pròximament a alguns compromisos públics:

"Tinc moltes ganes d'assistir a la celebració de l'aniversari del rei aquest cap de setmana amb la meva família i espero participar en alguns compromisos públics durant l'estiu, però sabent sempre que encara no estic fora de perill."


"El meu tractament segueix i ho farà durant uns mesos més. En els dies que em sento prou bé, és una alegria implicar-me a la vida escolar, passar temps personal amb les coses que em donen energia i positivisme, així com començar a fer una mica de feina des de casa", afegeix al comunicat.

La princesa també es declara impressionada per la quantitat de missatges de suport que ha rebut i dedica un espai a reflexionar sobre la seva malaltia, que et fa "aprendre a ser pacient, especialment amb la incertesa".

La princesa Caterina es desplaçarà en una carrossa amb els seus fills, mentre que el seu marit ho farà a cavall. Es preveu que, si el seu estat ho permet, surti a saludar al balcó del palau de Buckingham, amb la resta de la família reial. 

El rei, que té 75 anys, també va divulgar el mes de febrer que tenia un càncer, no especificat, que el va tenir un temps retirat de la vida pública, fins que va reprendre l'activitat oficial fa un mes i mig.

Tot i que ell va néixer el dia 14 de novembre, l'aniversari se celebra el tercer dissabte de juny.

 

ARXIVAT A:
MonarquiaRegne Unit
Anar al contingut