Messi, l'agost de 2021 en el seu comiat del Barça
Messi, l'agost de 2021 en el seu comiat del Barça
Barça

De llagrimeta: Messi admet quin seria el seu desig com a barcelonista

L'astre argentí confessa que volia que la final de la Champions se l'endugués el Dortmund

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi ha tornat a ensenyar que per les venes li corre sang culer. En un tram de la darrera entrevista que va concedir a ESPN, el de Rosario abandona la diplomàcia que havia mostrat en les últimes aparicions públiques i desplega tot el seu sentiment barcelonista.

Un Messi a punt de fer 37 anys i convençut que la samarreta rosa de l'Inter Miami serà l'última que lluirà, va començar confessant que en la final de la Champions animava el Borussia Dortmund: "Òbviament, tots els aficionats del Barça volíem que el Madrid no fos campió."

Mentre segueix concentrat amb l'Argentina amb qui prepara la Copa Amèrica, el vuit vegades Pilota d'Or actualitza en quin punt es troba el seu amor cap al Barça, ara que viu la seva realitat des de la distància. I per a molts, la resposta és de llagrimeta. "Jo estimo el Barça, sempre vaig ser del Barça des de petit i, ara que em toca veure'l des de més lluny, encara més."

Messi admet quin seria el seu desig com a barcelonista i ho fa en primera persona: "Tant de bo pogués el Barça tornar a ser campió de la Champions, que fa molt que no ho som. O que torni a lluitar per ser campió." De l'última orelluda blaugrana, en farà una dècada l'any vinent. Berlín 2015 va significar la cinquena del club i la quarta de Messi.

Luis Enrique i Messi a la final de la Champions a Berlín
Luis Enrique i Messi, després de la victòria a la final de la Champions a Berlín 2015

Si mai arriba una nova final de la Copa d'Europa amb el Barça de protagonista, és més que possible que Leo Messi animi l'equip des de la graderia. Com un culer més.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut