Míchel Sánchez, en un moment de la roda de premsa
GIRONA

Míchel: "Volem fer 80 punts i que el Pitxitxi sigui per a Dobvyk"

El tècnic posa un 10 al Girona i espera que segueixin el màxim de jugadors el pròxim curs

Redacció Esport3Actualitzat

Fi de festa a Montilivi i encara amb fam. Míchel ha repassat totes les motivacions que tindrà demà el Girona contra el Granada, ja amb el tercer lloc garantit. L'ambició, sempre present:

Aconseguir 80 punts és un bon repte, perquè només 3 o 4 equips ho han fet a la història de la Lliga. El Pitxitxi de Dobvik és important. I, a més, demà el camp estarà ple i volem fer festa. La millor manera d'acabar l'any serà guanyant i fent que els aficionats també acabin orgullosos de nosaltres. Juguem per a això.

Dovbyk necessita almenys tres gols per superar Sorloth en la taula dels màxims golejadors, a l'espera dels que pugui marcar el gegant noruec a El Sadar. Amb tot, Míchel ha deixat clar el guió atacant del Girona no variarà:

No crec que un partit es pugui preparar per a un jugador. No entenc el futbol d'aquesta manera. El que hem de procurar és que l'equip estigui per sobre del rival. Després, si el rival fa un penal... és clar: que el xuti Dovbyk. Però el joc? És impossible fer-lo amb un sol jugador.

Míchel no s'ha volgut autoqualificar després d'aquest curs històric. Però no ha dubtat a donar la màxima nota possible als seus jugadors:

A l'equip, un 10. El camí que hem fet ha estat de matrícula d'honor, perquè en el dia a dia han estat top. Ja hem parlat amb Quique i tenim clar què hem de fer i què necessita l'equip. Aquesta plantilla és molt top i m'agradaria que seguís molta gent, però sé que hi ha molts jugadors que no són nostres. Intentarem que el cor del Girona segueixi amb nosaltres. Aquesta és la nostra idea. Convençut que farem una plantilla de molt nivell i podrem competir en les tres competicions.

El míster del Girona s'ha pres de broma que el seu nom surti a les travesses cada cop que una banqueta queda lliure. El seu nom s'ha relacionat amb el Chelsea després de l'adeu de Pochettino:

No, però és el Míchel de sempre, el del Reial Madrid!

Geni i figura. 

Anar al contingut