Barça

Luis Enrique: "Per la trajectòria a la Copa, ens mereixíem ser a la final"

L'entrenador del Barça ha reconegut que els seus jugadors no han jugat un bon partit davant de l'Atlètic de Madrid

Actualitzat

Luis Enrique ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per valorar el partit del FC Barcelona davant de l'Atlètic de Madrid i ha reconegut que no estava content amb el joc que han ofert els seus homes tot i haver aconseguit classificar-se per a la final de Copa.

"El que menys m'ha agradat ha estat una fase de la primera part en què no semblàvem nosaltres. A la segona part, en canvi, hem reaccionat. No és normal que tinguem tants problemes, no és normal que perdem tantes pilotes. Estem pagant el cansament. El calendari atroç fa que la gent arribi cansada, físicament i psicològicament".

Però l'entrenador asturià prefereix quedar-se amb l'esforç que suposa haver arribat a la final superant eliminatòries molt complicades contra rivals molt difícils: "Hem sabut patir; per la trajectòria a la Copa, en mereixíem ser a la final. Hi som per mèrits propis". I, per si quedava cap dubte, s'ha esforçat a fer servir en repetides ocasions la metàfora que no s'ha de permetre que "un arbre no deixi veure el bosc". 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut