Motociclisme

El Mundial de motociclisme s'inicia aquest cap de setmana amb Rossi novament com a gran favorit en moto GP

Després d'haver estat campió del món nou vegades, Valentino Rossi encara té fam de victòria. En aquesta edició del Mundial de motociclisme, que s'inicia aquest cap de setmana amb el Gran Premi Nocturn de Losail (Qatar) torna a ser el màxim favorit per emportar-se la victòria en la màxima categoria, moto GP. L'australià Casey Stoner, amb la rapídissima Ducati, l'altre pilot oficial de Yamaha Jorge Lorenzo i el català Dani Pedrosa, sempre entre els aspirants amb la seva Honda, són els principals candidats per evitar que "Il Dottore" revalidi el seu títol.

Actualitzat
L'estrena de moto2

Aquest cap de setmana serà el de l'estrena de la nova segona categoria del Mundial de velocitat, moto2, que substitueix l'anteriorment coneguda com 250 cc. Caldrà veure quin rendiment tenen les noves motos, totes amb els mateixos pneumàtics i el mateix motor, per poder anar perfilant la llista de favorits. El català més ben situat "a priori" és Toni Elias, que després de la lesió que es va fer entrenant a Jerez serà dubte fins al darrer moment.

125 cc, el ball de pilots habitual

En la tercera categoria del Mundial, s'espera de nou una lluita oberta i aferrissada entre diversos pilots amb ànsies de destacar. L'ascens del campió Julián Simón a moto2 deixa el panorama incert. Les principals esperances catalanes en la categoria són dos pilots en plena progressió de l'equip Derbi: Marc Márquez i Pol Espargaró.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut