Motociclisme

Casey Stoner marca el millor temps en els últims entrenaments de Moto GP a Qatar

Casey Stoner ha estat el més ràpid en els últims entrenaments de Moto GP que s'han fet a Qatar, al circuit de Losail. L'australià ha superat Valentino Rossi en la segona i última jornada d'entrenaments. El pilot de Ducati ha estat mig segon més ràpid que l'italià amb la seva Yamaha. El seu company d'equip Jorge Lorenzo ha fet el sisè millor temps, mentre que Aleix Espargaró ha estat onzè. Dani Pedrosa haurà de treballar per millorar el rendiment de la seva Honda perquè només ha pogut ser tretzè. D'aquí a tres setmanes, l'11 d'abril, començarà el Mundial, precisament a Qatar.

Actualitzat
Casey Stoner ha superat Valentino Rossi per només 49 mil·lèsimes. L'australià, que ha vençut tres cops en aquest circuit, ha estat el millor, tot i una caiguda. Rossi, segon, ha estat sempre davant en cinc dels sis dies d'entrenaments que s'han fet aquest hivern. "Hem de treballar una mica abans la primera cursa, abans que comenci la temporada, però, en general, estic molt content. Estem a punt, ara mateix", ha reconegut el pilot de Ducati.

Jorge Lorenzo, força recuperat, s'ha classificat a la setena plaça, mentre que Dani Pedrosa ho ha fet a la tretzena, a un segon i mig de Rossi. El pilot de Castellar del Vallès ha tingut problemes a les suspensions i, en part, al xassís de la seva Honda, complicacions que el seu company Andrea Dovizioso, tercer, ha esquivat. Un bon resultat també el d'Aleix Espargaró, onzè, davant Pedrosa.

Ducati i Yamaha es presenten com les motos més en forma de cara a la primera cursa, l'11 d'abril, en aquesta pista.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut