Motociclisme

Valentino Rossi segueix marcant el ritme a Losail a només tres setmanes de l'inici del Mundial

D'aquí a tres setmanes començarà el Mundial de Motociclisme. Ho farà a Qatar, on aquest cap de setmana tots els pilots fan els últims tests oficials de pretemporada. Abans, però, s'han fet la foto oficial, amb algunes cares noves, com els pilots que vénen de 250, Álvaro Bautista, Héctor Barberà o Marco Simoncelli. Aleix Espargaró, que ja va córrer algunes curses l'any passat, farà tot el Mundial al manillar d'una Ducati. Pel que fa als entrenaments, de moment el més ràpid ha tornat a ser Valentino Rossi, en un circuit on les últimes tres temporades ha guanyat Casey Stoner. Jorge Lorenzo, tot i el dolor en una mà, ha estat setè, i Dani Pedrosa ha fet el desè millor temps.

Actualitzat
Foto dels disset pilots que participaran en el Mundial de Moto GP que començarà l'11 d'abril. Una fotografia amb 13 campions en diferents categories, com Dani Pedrosa, Álvaro Bautista, Jorge Lorenzo i, un pas més endavant, Valentino Rossi. L'italià ha estat el més ràpid  en els entrenaments de pretemporada al circuit de Losail, a Qatar, per davant de Stoner, Ben Spies i Colin Edwards.

"No estava preocupat, però sí que estava atent al que passaria perquè aquest circuit no ens va bé ni a mi ni a la meva moto, comparat amb Sepang, però ha anat tot perfecte, la moto treballa molt bé", ha explicat el pilot italià, gran dominador de tota la pretemporada.

Treballa més que cap altre; entre els quatre primers només s'ha colat la Ducati de Stoner, el pilot que sempre domina a Losail. Jorge Lorenzo ha reaparegut després de la seva lesió i, tot i el dolor, s'ha classificat a la setena plaça, davant de Kallio i Dani Pedrosa.

Pedrosa i el seu company Dovizioso, a més d'un segon de Rossi, s'han vist superats fins i tot pel francès Randy de Puniet, amb una Honda satèl·lit. Per la seva banda, els debutants en la categoria reina també han patit força: Héctor Barberà, Álvaro Bautista i Aleix Espargaró han quedat a més de dos segons de Rossi.
Anar al contingut