Futbol

El Milan adverteix al Barça que ja han rebutjat una oferta de 40 milions d'euros per Thiago Silva

Tot i la presència a Barcelona d'Ernesto Bronzetti, l'encarregat de negociar els fitxatges i traspassos del Milan, el Barça no ha pogut avançar en la incorporació del central Thiago Silva. De fet, el mateix Bronzetti ha descartat que avui es pugui fer cap reunió amb els representants del Barça. L'intermediari, a més, ha advertit als blaugranes que ja han rebutjat una oferta de 40 milions d'euros pel defensa brasiler.

Actualitzat
Tot i la presència a Barcelona d'Ernesto Bronzetti, l'encarregat de negociar els fitxatges i traspassos del Milan, el Barça no ha pogut avançar en la incorporació del central Thiago Silva.
 
Cap reunió prevista

De fet, el mateix Bronzetti ha descartat que aquest dilluns es pugui fer cap reunió amb els representants del Barça. L'intermediari, a més, ha advertit als blaugranes que ja han rebutjat una oferta de 40 milions d'euros pel defensa brasiler.

Galliani no es va tancar en banda

Cal recordar que l'administrador de l'entitat llombarda, Adriano Galliani, es va mostrar menys contundent que Bronzetti quan aquest diumenge va ser preguntat pel futur del defensa "rossonero" durant el seu breu desembarcament a Barcelona, on va fer escala el creuer en el qual està embarcat i amb el qual està viatjant pel Mediterrani.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut