Futbol

El Barça centra els esforços en Thiago Silva i confia a tancar aviat l'arribada de Jordi Alba

Encarada la incorporació de Jordi Alba, i considerant que els reforços del Barça aniran centrats en la defensa, el club ha dirigit el punt de mira cap a Thiago Silva. El brasiler estaria encantat de vestir de blaugrana, però haurà de fer un esforç similar al que han fet les últimes incorporacions.

Actualitzat
Autor d'un gol en l'amisós Brasil-Estats Units disputat aquesta matinada, el fitxatge del central del Milan Thiago Silva apunta a culebron de l'estiu. Així ho preveu el Barça, que serà molt pacient. Exemples recents, dos. Cesc Fàbregas l'any passat i Javier Mascherano en fa dos. A Cesc no el van poder presentar fins a un 15 d'agost en plena competició, entremig de l'anada i la tornada de la Supercopa contra el Madrid.

Al seu dia, Mascherano va arribar encara més tard, a tres dies que es tanqués el termini de fitxatges. El seu club, el Liverpool, no va cedir fins que Mascherano es va plantar i en un partit de Lliga al camp del City es va quedar a casa.

Cesc va negar-se a anar a la gira asiàtica de l'Arsenal de l'estiu passat i això sí que va ser definitiu. Dies després de presentar-se amb l'Arsenal, tancava la seva etapa de vuit anys a Anglaterra.

Amb Thiago Silva, el Barça espera una actitud similar. Serà a partir dels gestos, de les declaracions del brasiler que es veurà realment si el fitxatge és o no possible.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut