Barça

Adriano Galliani passa per Barcelona i desmenteix que hi hagi cap contacte amb el Barça per Thiago Silva

L'administrador delegat de l'AC Milan, Adriano Galliani, ha passat per Barcelona, de vacances. Galliani ha desmentit qualsevol contacte amb el Barça per fitxar el central brasiler Thiago Silva, un dels futbolistes que el Barça estudia fitxar aquest estiu.

Actualitzat
L'administrador del Milan, Adriano Galliani, és aquest diumenge a Barcelona de vacances. Quan se li ha preguntat pel futur de Thiago Silva, Galliani no ha volgut desvelar res:'Només estic aquí de vacances. No he tingut cap trobada amb ningú per parlar de Thiago Silva". Galliani no ha desmentit, però, una possible oferta rebuda del París Saint-Germain pel desitjat central brasiler amb qui podria haver parlat ja el club italià.

Mentrestant el Brasil continua de gira pels Estats Units, amb Neymar i Thiago Silva com a grans referents. Són dos dels objectius del Barça per a la pròxima temporada, especialment el defensa del Milan. L'interès del Barça per aquest central de 27 anys, metre vuitanta-tres d'altura i amb bona sortida de pilota sembla clar per reforçar la línia defensiva del nou Barça de Tito Vilanova. El club "rossonero" no ho posarà fàcil. El mateix jugador ja va comentar en una entrevista a la "La Gazzetta dello Sport" que el mateix Galliani li havia assegurat que es quedaria al Milan. Tot i que en una entrevista anterior per televisió admetia contactes amb el club blaugrana.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut