Futbol

Barça i Espanyol juguen avui la tornada de les semifinals respectives de la Copa del Rei, amb força opcions de ser a la final

L'equip blaugrana juga al camp del Vila-real a partir de les 8 amb un coixí de dos gols (3-1), mentre que el blanc-i-blau rep l'Athletic a les 10 després d'haver empatat (1-1) a l'anada

Actualitzat

Barça i Espanyol tenen a l'abast convertir-se avui en finalistes de la Copa del Rei. L'equip blaugrana juga al camp del Vila-real amb dos gols de renda i el blanc-i-blau rep l'Athletic després d'obtenir un empat a Bilbao.

Els dos principals equips catalans es poden veure les cares en una final de Copa, circumstància que ha tingut lloc una única vegada a la història, l'any 1957. Els temps han canviat molt des d'aleshores, però la il·lusió dels protagonistes és la mateixa.

El primer dels dos en entrar en escena serà el Barça, que a partir de les 8 del vespre juga al camp del Vila-real amb un coixí de dos gols de renda després del 3-1 de l'anada. L'eliminatòria està encarrilada i Luis Enrique es va mostrar confiat, però alerta.

El tècnic blaugrana disposa de tots els jugadors excepte Vermaelen, però n'hi ha dos, Mascherano i Luis Suárez, que han d'anar alerta a no veure una targeta groga al Madrigal, perquè això els suposaria perdre's la final, en cas que l'equip hi arribi.

L'Espanyol, a totes

L'Espanyol també va fer una bona part de la feina obtenint un valuós empat (1-1) a San Mamés. La il·lusió que genera l'equip blanc-i-blau davant la possibilitat d'arribar per desena vegada a la final és gran, més quan l'Athletic d'Ernesto Valverde no mostra la regularitat en el joc d'altres temporades.

L'Espanyol-Athletic començarà a les 10 de la nit i el Power8 Stadium registrarà gairebé un ple. Sergio González ha convocat tots els seus jugadors disponibles i no ha donat pistes sobre l'equip, encara que sí que ha confirmat que Pau López, el porter que ha jugat tota la Copa, també serà el titular aquesta nit. 

TV3 i el canal Esport3 oferiran una àmplia cobertura dels dos partits, que seran transmesos també en directe per Catalunya Ràdio

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut