Espanyol

L'Espanyol treu un valuós empat a San Mamés i fa un pas endavant cap a la final (1-1)

Els pericos han dominat el partit de cap a cap, han tingut moltes ocasions, però al final han perdonat l'Athletic Club. El gol de Víctor Sánchez ha estat espectacular i ha permès un bon resultat per al partit de tornada.

Domini de l'Espanyol sobre l'Athletic Club de Bilbao, malgrat l'empat a 1. Els pericos ho han intentat una vegada i una altra, però el segon se'ls ha resistit. Aduriz ha marcat al minut 10, però els homes de Sergio González han reaccionat i, després de diversos avisos, ha arribat el gol del partit. Espectacular xut de Víctor Sánchez des de fora de l'àrea.

L'Espanyol ha matingut el domini a la segona part i Sergio García i Víctor Álvarez han estavellat dues pilotes al pal i Stuani i Caicedo també han tingut ocasions clares per marcar. L'Athletic, cada vegada més espès, només ha pogut defensar-se i llençar algunes pilotes llargues. Excel·lent resultat per als pericos de cara al partit de tornada.