Els jugadors del Barça a l'entrenament de dissabte (Miguel Ruiz, FCB)
Els jugadors del Barça a l'entrenament de dissabte (Miguel Ruiz, FCB)
Barça

Arda Turan i Javier Mascherano no es recuperen a temps per jugar contra l'Atlètic de Madrid

Tots dos jugadors del FC Barcelona arrosseguen lesions musculars que els han deixat fora del desplaçament per jugar diumenge al Vicente Calderón

Actualitzat

Finalment Arda Turan i Javier Mascherano no han arribat a temps per entrar a la convocatòria del FC Barcelona de cara al partit de diumenge al camp de l'Atlètic de Madrid (16:15). Turan, amb una sobrecàrrega a l'adductor dret, i Mascherano, amb una lesió en el bíceps femoral de la cama esquerra, han tocat pilota a l'entrenament d'aquest dissabte a la tarda, però no han donat mostres de estar plenament recuperats.

Així, els 18 jugadors que s'emporta Luis Enrique a Madrid són Ter Stegen, Cillessen, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquet, Denis Suárez, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Leo Messi, Neymar, Rafinha, Paco Alcácer, Jordi Alba, Lucas Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Samuel Umtiti i Jéremy Mathieu. La novetat és el retorn de Sergio Busquets després de complir un partit de sanció en el lloc del jugador del filial Carles Aleñá. A més de Turan i Mascherano han quedat fora de la llista el també lesionat Aleix Vidal i el tercer porter Jordi Masip, per decisió tècnica.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut