Barça

Josep M. Bartomeu: "Contra l'Atlètic ens juguem seguir lluitant per la Lliga"

El Barça ha de guanyar tant sí com no per seguir lluitant pel títol. Així ho veu el president del Barça, que assegura que aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid l'equip té la oportunitat de donar "un cop a la taula" i de tornar a demostrar que "volem la Lliga"

Actualitzat

El president Josep Maria Bartomeu es troba a la Xina per firmar un acord de col·laboració amb Mission Hills per gestionar la FCB Escola de Haikou, i ha aprofitat el viatge per a visitar les oficines del club a Hong Kong, on ha analitzat l'important cita del Barça contra l'Atlètic de Madrid aquest diumenge a les 16.15.

Bartomeu ha assegurat que "ara tenim un partit molt important contra l'Atlètic de Madrid. Ens juguem continuar lluitant per aquesta Lliga, un títol que és l'ambició número 1 del Barça cada any. Hi estem a prop, ara, a un punt. Juguem contra un equip que coneixem molt bé i que juga molt bé. Va disputar les semifinals de la Copa del Rei amb una força que va demostrar que és un equip molt competitiu".

"El Barça té una oportunitat de tornar a donar un cop a la taula i de tornar a dir que aquesta Lliga la volem, l'ambicionem, i que el soci del Barça, que ha viscut últimament una certa intranquil·litat, que vegi que no, que això continua", ha conclòs el president blaugrana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut