Chadli Riad, fotografiat amb la samarreta del seu nou equip, el Crystal Palace londinenc
Chadli Riad, fotografiat amb la samarreta del seu nou equip, el Crystal Palace londinenc
BARÇA

El pessic que en treu el Barça del traspàs de Chadi Riad del Betis a la Premier League

La marxa del central al Crystal Palace farà que les arques blaugranes ingressin uns 9 milions d'euros

Redacció Esport3Actualitzat

Betis i Crystal Palace han fet oficial aquest divendres la marxa de Chadi Riad al futbol anglès. L'operació deixarà un bon pessic a la tresoreria del Barça, ja que el club blaugrana l'havia cedit al Betis amb una opció de compra de 3 milions d'euros i garantint-se el 50% de la plusvàlua en cas de possible traspàs. Ara, el Betis ha exercit aquesta opció de compra i l'ha venut al Crystal Palace per 15 milions d'euros fixos.

L'operació fa, doncs, que el Barça ingressi entre 8 i 9 milions d'euros fixes.  A nivell comptable, aquest moviment computarà en aquest exercici i ajudarà el Barça en la seva missió de quadrar els números.

Riad, que el novembre de 2022 va debutar amb el primer equip del Barça de la mà de Xavi Hernández a Pamplona, era una de les debilitats del planter de Joan Laporta. Fa unes mesos el president del FC Barcelona va confeccionar un onze fet exclusivament amb jugadors de la Masia i, una de les posicions de central va ser per al marroquí. El veia com un defensa de futur. Qui sap si les voltes del futbol el tornaran algun dia a can Barça.

Anar al contingut