Jordi Sunyer
Jordi Sunyer
Diumenge, a les 17.00

L'Olot-Vila-real B de la Segona B de futbol, a Esport3

Diumenge, a les 17.00, es podrà seguir en directe per Esport3 el partit del grup tercer de la Segona B entre l'Olot i el Vila-real B, de la jornada 31. Els olotins busquen lligar la permanència i convertir-se en jutges de la Lliga contra el segon classificat

Esport3 oferirà en directe des de l'Estadi Municipal d'Olot el partit de la 31a jornada de la Segona Divisió B que enfrontarà la Unió Esportiva Olot amb el Vila-real B. Els garrotxins, un dels equips menys golejadors de la categoria però també un dels menys golejats, han assolit ja els quaranta punts però volen obtenir una victòria que els doni, virtualment, la permanència a la categoria, l'objectiu de la temporada. L'Olot no perd a casa des de l'octubre però ha empatat els tres últims partits al seu camp, dos d'ells a zero.

El Vila-real B, mentrestant, és segon amb 51 punts, però només té quatre punts de marge respecte al cinquè classificat i ha aconseguit una única victòria en els últims deu partits. Un resultat negatiu dels de Miguel Álvarez animaria la zona alta, amb el Cornellà i el Lleida Esportiu com a principals aspirants a entrar a la zona de "play-off" d'ascens.

Els comentaris seran de Jordi Sunyer i l'anàlisi tècnica, de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut