Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimecres, a partir de les 8.00

La vaga a la UAB i l'aturada a ensenyament, a "Els matins"

Demà, dimecres, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, farà el seguiment demà de la vaga a la Universitat Autònoma de Barcelona, que precedeix l'aturada convocada a tot l'ensenyament dijous, amb entrevistes a representants de l'administració i dels estudiants.

L'anàlisi de l'actualitat la faran Neus Tomàs, Antonio Baños i Jordi Mercader.

La corresponsal de TV3 al Líban, Txell Feixas, explicarà com són els primers retorns de famílies que van fugir de Síria i ara han decidit tornar a casa.

El programa també analitzarà si ha crescut la violència dels graffiters que actuen en trens i metros, amb les opinions de responsables de Renfe, dels Mossos d'Esquadra, un professor universitari membre de l'Observatori del Civisme i dos graffiters.

L'escriptor i periodista Josep Maria Romero parlarà dels seus viatges convertits en relats per al programa de Catalunya Ràdio "Els viatgers de la Gran Anaconda" i ara recollits en el llibre "Cròniques orientals".

Lídia Heredia també entrevistarà Maria Victòria Molins, l'organitzadora d'un concert que es farà aquest cap de setmana per recollir fons per poder acollir persones sense sostre a la parròquia de Santa Anna de Barcelona.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

 

Anar al contingut