Els vigilants de les estacions de metro fa temps que denuncien que són víctimes de nombroses agressions mentre fan la seva feina
Els vigilants de les estacions de metro fa temps que denuncien que són víctimes de nombroses agressions mentre fan la seva feina
Barcelona

Difonen les imatges d'un vigilant del metro agredit

El vídeo, que mostra el vigilat lesionat estirat a terra, s'ha fet viral a través de les xarxes socials

RedaccióActualitzat

Aquest dimecres un vigilant de seguretat del metro de Barcelona va patir una agressió per part de dos homes després d'intercedir per aturar una baralla. Els fets van passar poc després de les vuit del matí a l'andana de la línia 1 a l'estació de Plaça de Catalunya.

Un company de l'agent va enregistrar l'incident i va penjar les imatges en una pàgina de Facebook d'aquest col·lectiu per denunciar les constants agressions que pateixen mentre fan la seva feina. El vídeo s'ha fet viral en poques hores a través de les xarxes socials. El vigilant té una fractura al turmell. Tot i que inicialment els atacants van sortir corrent, fonts de Transports Metropolitans han detallat que un altre treballador de seguretat els va poder interceptar a l'estació de la L3. El vigilant els va posar a disposició policial i se'ls ha denunciat per frau, ja que no havien pagat el bitllet, i per desordre públic. El vídeo, que mostra el vigilat lesionat estirat a terra i rebolcant-se del dolor de la cama, s'ha fet viral a través de les xarxes socials.

Fonts pròximes al cas han explicat que els Mossos ja han denunciat els agressors i el vigilant ferit posarà una denúncia per lesions aquest mateix dijous.

 

Anar al contingut