El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, durant aquesta campanya electoral (EFE/Cati Cladera)
El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, durant aquesta campanya electoral (EFE/Cati Cladera)

Alberto Núñez Feijóo davant la seva única oportunitat

Una de les preguntes que es respondran aquest diumenge és si el líder del PP necessita l'extrema de dreta de Vox per arribar a La Moncloa

Enllaç a altres textos de l'autor imgauto48

David Melgarejo

Delegat de TV3 i Catalunya Ràdio a Madrid. Excorresponsal a París.

@DavidMelgarejo_
Actualitzat

"Ell té una única oportunitat, és aquesta." Pilar Santos és una de les periodistes que més han seguit els moviments d'Alberto Núñez Feijóo des que fa quinze mesos va arribar a la direcció nacional del PP. Considera que el candidat popular necessita una victòria en les eleccions generals d'aquest diumenge per mantenir el lideratge del partit.

Feijóo va arribar a la presidència del PP l'abril de l'any passat per tancar la crisi interna més important que han viscut els populars recentment: la de l'enfrontament entre l'aleshores líder del partit, Pablo Casado, i alguns barons, sobretot Isabel Díaz Ayuso, empoderada pels bons resultats a la Comunitat de Madrid.

El que en aquell moment era el president de la Xunta de Galícia va emergir de les primàries com l'home del consens, de l'experiència i de l'habilitat. Cap altre pes pesant va poder-li fer ombra.

Una de les preguntes que es respondran diumenge és si Alberto Núñez Feijóo necessita l'extrema de dreta de Vox per arribar a La Moncloa. En aquesta campanya electoral, l'estratègia de Feijóo ha estat la d'Ayuso a Madrid o Moreno Bonilla a Andalusia: demanar uns resultats que li permetin governar sense necessitar el pacte amb Vox.

Aquest diumenge, els resultats poden marcar una etapa a l'era Feijóo al PP. O podria ser que l'impacte de les seves dades poc veraces a les entrevistes, l'absència al debat a quatre o les crítiques de l'oposició pels seus lligams amb un narcotraficant no portin a tancar-la del tot.

Recupera el retrat del líder del PP en aquest vídeo del "Telenotícies migdia".

 

ARXIVAT A:
Eleccions Generals 2023 - 23JPPAlberto Núñez Feijóo
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut