Avui, a partir de les 08.30, a TV3

Nova temporada de day time a TV3

"Els matins", "Planta baixa" i "Tot es mou" seguiran combinant actualitat i entreteniment en una temporada en què també tornen les receptes del "Cuines" i la sèrie d'èxit "Com si fos ahir"

"Els matins", amb Lídia Heredia

A les 8.30, arrencarà la cinquena temporada del magazín informatiu diari de referència, dirigit i presentat per Lídia Heredia, que dilluns començarà amb una entrevista al president de la Generalitat, Pere Aragonès, i amb tota la informació actualitzada sobre la situació a l'Afganistan.

Amb ganes de saber més coses del que passa i per què passa, amb el rigor i el respecte que exigeix l'audiència, "Els matins" continuarà posant al servei de la informació i l'anàlisi totes les eines del periodisme: les entrevistes amb els protagonistes, la veu dels experts i els col·laboradors, els reportatges i les connexions en directe a Catalunya i al món.

 

"Planta baixa", amb Ricard Ustrell

A les 11.00, el programa encapçalat per Ricard Ustrell posarà en marxa la tercera temporada, amb més actualitat i més investigació. Amb un equip de periodistes renovat i reforçat, creix l'aposta per l'actualitat social, amb una agenda més àmplia de temes propis, testimonis inèdits, històries personals i reportatges de denúncia. I s'enforteix la política en directe, amb les últimes hores, les declaracions i la crònica de tot el que passa mentre dura el programa.

L'equip de "Planta baixa" manté l'aposta pel periodisme de carrer, donant la veu a l'audiència, escoltant les propostes, les idees i les opinions de la ciutadania, i de nou amb públic en directe al plató.

 

"Cuines", amb Marc Ribas i Gessamí Caramés

A les 15.40, tornarà una nova temporada del "Cuines", amb receptes per a tots els gustos de Marc Ribas i Gessamí Caramés, que es posaran darrere els fogons amb ganes de cuinar, entretenir i compartir els secrets més ben guardats de les seves elaboracions.

Quin és el menú? Cuina per al dia a dia, receptes per a ocasions especials, plats tradicionals catalans, fusions i noves creacions. I tot, elaborat amb productes de temporada. A més, parlaran dels aliments i del territori per posar en valor la feina d'agricultors, ramaders i productors.

 

"Com si fos ahir"

A les 16.10, encetarà la cinquena temporada la sèrie de sobretaula de TV3, amb la resolució de la principal incògnita amb què va deixar els espectadors: estan separats, el Miquel i la Noe?

Després d'aquest mes i mig de vacances, i pel que fa a les principals històries que van quedar per resoldre a principis d'estiu, hi haurà situacions que s'han refredat, però també vincles que s'han consolidat. "Com si fos ahir" es prepara per a una tardor moguda, amb trames inèdites i retorns del passat. I també arribaran personatges nous que complicaran encara més la vida als amics de la colla.

A continuació, a les 16.50, de dilluns a divendres que ve s'emetran els últims capítols de la sèrie italiana de les sobretaules d'aquest estiu, "El Paradís de les Senyores", que se situa a meitat dels anys cinquanta en uns grans magatzems a Milà.

 

"Tot es mou", amb Helena Garcia Melero

A les 17.40, començarà una nova temporada del magazín de referència de les tardes a TV3, que a partir del dia 6 tornarà a l'hora habitual, un cop acabin les emissions d'"El Paradís de les Senyores".

"Tot es mou" torna amb canvis importants i noves veus, mantenint l'actualitat i l'entreteniment com a eixos principals. Helena Garcia Melero continuarà al capdavant d'un programa que aposta per les connexions en directe per tot el territori, les entrevistes amb experts, i un ampli ventall d'opinions i seccions d'actualitat. A més de les tertúlies, entre altres temes, hi haurà espai per tractar les fake news, la violència masclista, la criança dels fills dels famosos, i per trobar la mitja taronja a "Tot és amor".

 

Telenotícies

Els Serveis Informatius presenten, una temporada més, una oferta informativa sòlida i consolidada, en què TV3 es manté com la cadena que rep més reconeixement del públic: els telenotícies són líders, dupliquen l'audiència dels informatius de les altres cadenes i són els primers en la valoració qualitativa de la ciutadania.

A partir de dilluns, a les 7.30, Ariadna Oltra seguirà despertant el dia amb el "TN matí"; a les 13.55, Núria Solé continuarà encapçalant el "TN comarques"; a les 14.30, arribaran Raquel Sans i Xavi Coral presentant el "TN migdia", i a les 21.00, Toni Cruanyes seguirà al capdavant del "TN vespre". Dissabtes i diumenges, Ramon Pellicer i Cristina Riba conduiran una temporada més l'edició del migdia i del vespre del "TN cap de setmana".

Tot plegat, amb el treball dels equips de redacció, amb l'ajut dels meteoròlegs i juntament amb el departament d'Esports, i amb la feina de les delegacions, corresponsalies i seus territorials de TV3.

Anar al contingut