Anar a la navegació principal

Com si fos ahir - capítol 642

En Miquel està cansat i se n'alegra de reunir-se amb en Barceló al matí, perquè així no l'haurà de treure de festa. Però en Barceló insisteix i queden per anar a sopar. Mala idea. En Juli ha localitzat l'Anna i queden per intercanviar-se les bosses. L'Anna intenta arreglar el jersei, però no pot. Per compensar, el vol convidar a dinar, però acaben quedant per sopar. En Quim vol que la Ginesta es digui Muñoz, però la Marta el convenç que també té dret a dir-se Peris. En Quim proposa una solució per decidir el cognom.

Avançament "Com si fos ahir" - Capítol 643
Obrir vídeo

Avançament "Com si fos ahir" - Capítol 643

En Miquel se sent fatal després d'haver anat al prostíbul amb en Barceló i es veu obligat a mentir quan la Noe li pregunta pel càrrec de la targeta. Confessa a la Gemma que el Barceló el va portar a un local de prostitutes i li demana que no digui res.

el-trio-trontolla-a-"com-si-fos-ahir"
Se'n sortiran?

El trio trontolla a "Com si fos ahir"

"Com si fos ahir", la sèrie d'èxit de la sobretaula de TV3, ha estat pionera i agosarada en diverses trames des dels seus inicis. Una és, sens dubte, el plantejament d'una relació sentimental estable entre tres persones, que aviat seran pares d'una criatura, la Ginesta. Quins plans de futur tenen preparats els guionistes per al Quim, la Cati i la Xesca, un trident que sembla prou consolidat?

cares-noves-a-"com-si-fos-ahir"
Novetats a la sèrie de la sobretaula

Cares noves a "Com si fos ahir"

una-boda-i-un-funeral-a-"com-si-fos-ahir"
Cronologia d'un casament i d'una desgràcia

Una boda i un funeral a "Com si fos ahir"

jordi-banacolocha-aterra-a-"com-si-fos-ahir"
És en Ramon, el pare de la Pili

Jordi Banacolocha aterra a "Com si fos ahir"

ComsifosahirTV3 a Facebook
 

Guia per no perdre's amb "Com si fos ahir"
ENQUESTA
Opcions enquesta
Gràcies per participar
Cerca vídeos del programa