TV3, líder d'audiència d'ahir diumenge

TV3 va liderar l'audiència televisiva d'ahir, diumenge, amb una quota del 10,7%. "TN cap de setmana vespre", programa més vist del dia. "Polònia, el musical", líder de la seva franja d'emissió.

Amb una audiència de 696.000 espectadors de mitjana i una quota del 22,4%, el "TN migdia" va ser el programa més vist d'ahir, diumenge, un dia en què TV3 va liderar l'audiència amb una quota mitjana del 10,7%. Els informatius continuen mostrant la seva força i el "TN cap de setmana migdia" es va situar com a segon programa més vist del dia amb 498.000 espectadors i una quota del 25,3%. L'interès informatiu de la jornada d'ahir, marcat per l'assemblea de la CUP a Sabadell, també es va reflectir en els resultats d'audiència del 3/24 que, amb el seguiment de l'assemblea i l'especial informatiu, va tenir una quota mitjana del 2,5%.  

Ja en la franja del "primer time", "Polònia, el musical", amb una audiència de 378.000 espectadors i una quota del 13,9%, es va situar com a tercer programa més vist del dia, i va liderar la seva franja d'emissió.
tv3.cat

Anar al contingut