Sense investidura, a "Polònia"

Demà, a les 21.55, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler. El Parlament de Catalunya està en desús. De fet, els treballadors passen les hores intentant que els incívics no el facin servir per a altres coses. Roger Torrent (David Marcé) haurà de fer front a aquestes invasions.

A més, els empresaris estan patint les conseqüències econòmiques de la crisi. Per tal de mantenir l'ànim entre els seus treballadors, faran servir nous mètodes de sinergies laborals. La més emprada últimament és l'insult al president del Parlament.

L'exèrcit arriba a les escoles i ho fa com a assignatura de cultura militar. María Dolores de Cospedal (Judit Martín) i Íñigo Méndez de Vigo (Toni Albà) visitaran una escola catalana per tal d'inculcar aquests valors a les noves generacions.

Esquerra Republicana vol eixamplar la base de l'independentisme. Per aconseguir-ho, Joan Tardà (Cesc Casanovas) i Marta Rovira (Mireia Portas) intentaran convèncer els comuns per fer un referèndum.

Aquesta setmana, "Polònia" està d'estrena. Al "FAQS", Laura Rosel (Lara Díez) entrevistarà Ramon Cotarelo (David Olivares), Santi Vidal (David Marcé) i el vigilant del parc on Carles Puigdemont portava a passejar el gos.

El gag musical d'aquest dijous es basarà en un clàssic de la cantant Marisol. Cristóbal Montoro (Xavi Serrano) explicarà els motius pels quals alguns personatges rellevants de l'independentisme estan rebent inspeccions d'Hisenda.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut