Programació de Sant Joan a TV3 i al 33

Amb motiu de la revetlla de Sant Joan, TV3 farà una programació especial, i no emetrà els programes "30 minuts", "No pot ser" i "El celobert". A més, el dia de Sant Joan, es programaran tres pel·lícules amb participació de TV3.

Diumenge, 23 de juny, TV3 emetrà, després del "TN vespre", dues pel·lícules. D'una banda, a les 21.55, es podrà veure el film "Magic Mike XXL", dirigida per Gregory Jacobs. Tot seguit, a les 00.00, s'ha programat "Very good girls", un drama americà de la directora i guionista Naomi Foner.

"Magic Mike XXL", diumenge, 23 de juny, a les 21.55

Després del "TN vespre", a les 21.55, TV3 emetrà la pel·lícula "Magic Mike XXL". Tres anys després de retirar-se de la vida com a stripper, en Mike veu com la resta dels Reis de Tampa també estan a punt de llançar la tovallola. Volen fer-ho, però, amb una gran última representació a Myrtle Beach amb el llegendari Magic Mike compartint escenari amb ells.

Direcció: Gregory Jacobs
Guió: Reid Carolin
Producció: Reid Carolin / Gregory Jacobs / Channing Tatum / Nick Wechsler
Productores: Warner Bros. Pictures / Iron Horse Entertainment. 2015
Fotografia: Steven Soderbergh
Actors: Channing Tatum / Matt Bomer / Joe Manganiello / Kevin Nash

"Very good girls", diumenge, 23 de juny, a les 00.00

Després d'aquesta primera pel·lícula, se n'emetrà una altra. A partir de les 00.00, es podrà veure a TV3 "Very good girls". La Lilly i la Gerry són dues amigues íntimes de Nova York que viuran un últim estiu emocionalment molt intens abans d'entrar a la universitat, amb els problemes clàssics de la seva edat: les primeres feines, la dificultat de les relacions amb les respectives famílies, el desig de perdre la virginitat... L'aparició d'un noi que els agrada a totes dues i una mort sobtada posaran a prova la seva amistat.

Direcció i guió: Noami Foner
Producció: Norton Herrick / Michael London / Mary Jane Skalski / Nick Wechsler
Productores: Groundswell Productions / Herrick Productions
Fotografia: Bobby Bukowski
Música: Jenny Lewis
Actors: Dakota Fanning / Elizabeth Olsen / Demi Moore / Boyd Holbrook

D'altra banda, el canal 33, amb motiu de la revetlla de Sant Joan, recuperarà, a partir de les 21.55, els millors moments del programa musical "Oh Happy Day".

Dilluns, 24 de juny, TV3 ha programat una tarda de cinema i emetrà tres pel·lícules amb participació de TV3. D'una banda, a les 15.40, es podrà veure "Formentera Lady"; després a les 17.20, s'ha programat "Amics per sempre"; i tot seguit, a les 19.00, s'emetrà "Vida lliure".

"Formentera Lady", dilluns, 24 de juny, a les 15.40

En Samuel va arribar a la Formentera hippy dels 70 i allà segueix. Viu en una casa a la platja sense llum i toca el banjo en un bar. Un dia rep la visita de la seva filla Anna i del seu net Marc. Aturada des de fa temps, l'Anna ha acceptat una feina a França i es veu obligada a deixar el seu fill a l'illa.

Direcció i guió: Pau Durà
Producció: David Ciurana / Ramiro Acero
Productores: Good Machine, AIE, Sunrise Pictures,SL, Fosca Films,SL, La Perifèrica Produccions, amb la producció associada de TV3, amb la participació d'IB3 i RTVE i col·laboració de l'Ivac-Culturarts i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 2018
Fotografia: Miguel Llorens
Música: Joan Alavedra
Actors: José Sacristán (Samuel), Sandro Ballesteros (Marc), Pepa Juan (Greta), Nora Navas (Anna), Jordi Sánchez (Toni), Juli Mira (Paco), Ferran Rañé (Joan)

"Amics per sempre", dilluns, 24 de juny, a les 17.20

La pel·lícula se situa a Barcelona, l'estiu del 1992. Són temps gloriosos per a tothom menys per al Carles, propietari de l'últim xiringuito de la Barceloneta. Endeutat, sense clientela, acabat de divorciar i a punt de perdre el negoci familiar i l'estima de la seva filla adolescent, la mala sort no para de de colpejar-lo. En un intent desesperat de redreçar la situació, en Carles improvisa una genial mentida que aviat es convertirà en el seu pitjor malson. S'inventa, ni més ni menys, que Michael Jordan, l'ídol de la seva filla, anirà a menjar al xiringuito just després de cloure les Olimpíades. De seguida, la Mariluz, una exquinqui reformada i reconvertida en cuinera del xiringuito, estén la notícia per tot el barri. Acorralat per la seva pròpia mentida, en Carles provarà de fer realitat el somni de la seva filla i farà tot el possible per contactar amb Air Jordan i aconseguir que l'estrella del bàsquet vagi al restaurant. La relació amb la Sara depèn completament d'això, i ell i la Mariluz s'empescaran els plans més hilarants i rocambolescos que es puguin imaginar per aconseguir-ho. Una aventura extraordinària amb les Olimpíades de fons.

Direcció: Román Parrado
Guió: Alfred Pérez-Fargas, Roger Danès
Productors: Marc Roma, Tono Folguera, Oriol Cortacans, Sergi Moreno
Productors executius TVC: Oriol Sala-Patau i Cruz Rodríguez
Productores: Televisió de Catalunya , Lastor Media, Som Batabat, amb la producció associada de Impulsa Film, amb la col·laboració de: Comitè Olímpic Internacional, Ajuntament de Barcelona, Secretaria General de l'Esport, Transports Metropolitans de Barcelona , Damm i CCAAC i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, 2017
Director de fotografia: Àlex García
Intèrprets: Òscar Muñoz (Carles), Betsy Túrnez (Mariluz), Zoe Stein (Sara), Anna Cortés (Irene), Marta Bayarri (Isabel), Lluís Villanueva (Tito), Pol López (Raspa), Ernesto Collado (Miki), Boris Ruíz (Manel)

"Vida lliure", dilluns, 24 de juny, a les 19.00

El fil se situa al 1918, al final de la Primera Guerra Mundial. Menorca pateix una greu epidèmia de grip i la feina escasseja. El Mediterrani està infestat de submarins alemanys que necessiten provisions. Els contrabandistes fan l'agost i la dura competència està servida. La mare de la Tina i d'en Biel, com tants d'altres illencs, ha emigrat a Alger i ha deixat els dos fills amb el seu germà, que fa de pagès. La Tina es deleix per retrobar-se amb la seva mare i conèixer món, però s'haurà d'esperar fins que aquesta tingui prou diners. Mentrestant els petits descobreixen una platja on ha fondejat el llaüt d'un contrabandista mallorquí que viatja amb una dona estrangera. Prop d'allà hi viu en Rom, un homenot estrafolari, que fa la vida lliure en una caseta de pescadors. La Tina i en Biel queden enlluernats amb les aventures que explica. Un dia, jugant pel bosc, en Biel descobreix un tresor i la Tina convenç en Rom perquè els ajudi a fugir. Tanmateix, en Rom sembla que té uns altres plans.

Direcció i guió: Marc Recha
Fotografia: Helène Louvart
Música: Pau Recha
Productores: Turkana Films i la Perifèrica Produccions amb la participació de TV3 i IB3. 2017
Actors: Mariola Gomila (Tina), Macià Arguimbau (Biel), Sergi López (Rom), Miquel Gelabert (Conco)

Després d'aquestes pel·lícules amb participació de TV3, es mantindrà la programació habitual dels dilluns amb el "TN vespre", "Les de l'hoquei", "Al cotxe" i "Control T".

Al 33, a les 21.55 s'emetrà, per primer cop, el concert del grup Manel a la Sala Razzmatazz, del 2015, en l'equador de la gira més llarga i exitosa de la seva carrera.

tv3.cat
tv3.cat/33

Anar al contingut