La recta final de la Lliga a "La transmissió d'en Puyal"

Aquest dissabte, a partir de dos quarts de vuit del vespre, tota la informació del Derbi Barça-Espanyol i connexions amb els partits del reial Madrid i el Sevilla que poden decidir el nou campió

Aquest dissabte, Catalunya Ràdio seguirà minut a minut el derbi Barça-Espanyol i, a més, estarà pendent de l’última hora dels rivals directes del Futbol Club Barcelona al capdavant de la classificació de la Lliga. Així, en la penúltima i decisiva jornada de la temporada, “La transmissió d’en Puyal” inclourà connexions del Saragossa-Reial Madrid i del Mallorca-Sevilla.
Quan queden sis punts per disputar, la victòria dels blaugranes és vital per poder guanyar la Lliga. L’Espanyol, però, després de perdre la Copa Catalunya a la tanda de penals, no li posarà les coses fàcils. El Madrid, empatat a punts amb el Barça, continua sent líder per gol ‘average’ i el Sevilla es manté tercer, a dos punts dels capdavanters. La rivalitat està servida i Catalunya Ràdio la seguirà amb un desplegament especial.
“La transmissió d’en Puyal” començarà a dos quarts de vuit del vespre, mitja hora abans del què és habitual, i s’allargarà una hora i mitja després del partit, fins a dos quarts d’una de la matinada. Des del Camp Nou, Joaquim Maria Puyal narrarà el Barça-Espanyol, amb Ricard Torquemada i Rut Vilar. L’equip de Catalunya Ràdio estarà pendent de tot allò que passi a l’estadi del Barça, però també de l’evolució del Saragossa-Reial Madrid, en connexió amb Xavier Palau –enviat especial a La Romareda-, i del Mallorca-Sevilla, amb Ernest Macià des de l’Ono Estadi.
Durant els noranta minuts previs al partit, Puyal i l’equip de “Futbol a Catalunya Ràdio” analitzaran l’última hora dels equips barcelonins i del quartet arbitral, amb protagonistes, exjugadors i àrbitres.
El derbi i els partits del Madrid i del Sevilla centraran l’atenció dels butlletins horaris de Catalunya Ràdio i també dels programes esportius de la jornada: el ”Tot gira” i el “Tot gira, edició migdia”.
Per la seva banda, Catalunya Informació també es farà ressò dels tres partits i renovarà les dades cada mitja hora. A més de la informació puntual als blocs esportius, durant el partit es connectarà amb el Camp Nou, amb l’Ono Estadi, i La Romareda quan canviï el marcador o quan hi hagi algun esdeveniment decisiu.
“La transmissió d’en Puyal” començarà aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre, a Catalunya Ràdio.
Anar al contingut