L'Espanyol i l'AEM busquen l'ascens, a Esport3 

Demà, a les 19.00, Esport3 emetrà el partit entre l'Espanyol i l'AEM del play-off d'ascens a la Lliga F. Les blanc-i-blaves es van imposar a l'anada de les semifinals del play-off per 0-2. 

El futbol català pot tenir un tercer club català a la Lliga F. El RCD Espanyol i l'AEM de Lleida s'enfronten en la tornada de les semifinals del play-off d'ascens, un duel que es podrà seguir per Esport3 en directe des de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. 

Les blanc-i-blaves, entrenades per Juan Ignacio Ibarra, es van imposar a Lleida per 0 a 2 gràcies als gols de Carol Marín i Ángeles del Amo. Un avantatge que acosta l'Espanyol al retorn a la màxima categoria tres temporades després, tot i que el conjunt del Segrià, entrenat per Rubén López, s'aferra al precedent de la Lliga regular de fa tan sols un mes, quan es van imposar al feu periquito per 0 a 2, just el resultat que ara necessiten. 

L'equip vencedor d'aquesta eliminatòria s'enfrontarà al de l'altra semifinal. Tot fa pensar que el rival serà l'Osasuna, que va derrotar per 0 a 3 l'Alhama de Murcia. 

Els comentaris seran d'Oriol Vidal i l'anàlisi tècnica de Juli Garcia.   

 

Anar al contingut