"Gent de món" es passeja per Turquia
"Gent de món" es passeja per Turquia
Diumenge, a les 22.45

"Gent de món" viatja a Turquia

Aquest diumenge, 16 d'agost, a les 22.45, TV3 emetrà el vuitè capítol de "Gent de món", en què els espectadors tindran l'oportunitat de conèixer Turquia. Durant el programa, les càmeres segueixen de prop un grup de viatgers catalans que descobreixen altres cultures i paisatges, des del seu particular punt de vista i amb l'apunt irònic del narrador, Joan Lluís Bozzo.

Pujar al cim d'una muntanya de més de 2.000 metres per veure la tomba d'un rei oblidat, visitar una ciutat que està a punt d'enfonsar-se com l'Antàrtida, navegar pels rius del paradís i, el més impressionant de tot, canviar de continent viatjant en taxi. Tot això, és possible a Turquia, la destinació del vuitè capítol de "Gent de món", un dels països emergents més dinàmic, divers i carregat d'història del planeta, on la tradició musulmana i la modernitat es troben en harmonia.

El programa és un docuxou que segueix un grup de persones divers que conviu mentre viatja, en una aventura que els marca i els fa canviar el punt de vista que tenen sobre el món. Amb la mirada irònica i divertida que hi posa el narrador, l'actor i director teatral Joan Lluís Bozzo, "Gent de món" acompanya els viatgers mentre visiten els monuments, coneixen els costums locals, el paisatge, la gastronomia i la gent que viu en cada país que descobreixen. I, amb humor, també va dibuixant la personalitat dels protagonistes, amb les seves opinions i sensacions, que fan que tothom s'hi pugui reconèixer.

Després dels capítols dedicats a Rússia, Israel, Jordània, Etiòpia, Sicília, el Marroc i Armènia, el programa continua viatjant per Turquia, Itàlia, l'Iran Romania i la Xina.

 

tv3.cat/gent-de-mon

Anar al contingut