Roger Escapa dirigeix i presenta "El suplement"

"El suplement" posa punt i final a la gira per celebrar els 35 anys, al Teatre Romea, amb convidats molt especials 

Aquest diumenge, 21 de maig, "El suplement" farà un programa especial que servirà de cirereta per la celebració dels seus 35 anys, al Teatre Romea de Barcelona. Els convidats seran el cineasta David Trueba, l'actriu Carme Elias, l'actor Lluís Homar i els periodistes Toni Cruanyes i Ricard Torquemada. A més, comptarà amb les actuacions de Julieta, Renaldo & Clara i Paula Valls.   

Aquest diumenge, a partir de les 10.00, el director i presentador del programa, Roger Escapa, i el periodista de TV3, Toni Cruanyes, sortiran dels estudis de Catalunya Ràdio per desplaçar-se fins al teatre on es trobaran amb més de 350 oients que han aconseguit la invitació per la celebració.

El "show" radiofònic començarà a les 11.00 amb convidats de luxe: el cineasta David Trueba, que es troba a Barcelona rodant la pel·lícula "Saben aquell" sobre la vida de l'humorista Eugenio; l'actriu Carme Elias, que acaba de publicar "Quan deixi de ser jo", un llibre de memòries i reflexions íntimes mentre conviu amb l'alzheimer des de fa tres anys; i l'actor Lluís Homar, que acaba d'estrenar la comèdia d'amor "La discreta enamorada" de Lope de Vega al mateix escenari del Romea 

En Xavi Espinosa i en Carles Roig faran gaudir els oients d'una bona estona amb els personatges d'"El Dominical". A més, Ricard Torquemada, director de "LaTdT" de Catalunya Ràdio, hi serà acompanyat de la seva mare la Rosa Mari, una fidel oient d'El Suplement. I per acabar, Xavi Bonastre, el director de la cursa dels 40 anys de TV3 i Catalunya Ràdio, explicarà com estan preparant la celebració d'aquest esdeveniment. 

La celebració de l'aniversari del programa insígnia dels caps de setmana de Catalunya Ràdio, dirigit i presentat per Roger Escapa, "El suplement" d'aquest diumenge vol ser la cirereta d'una gira que ha omplert diferents teatres de Catalunya i que ha fet parada a Girona, Reus, Calonge i Tàrrega. La celebració va tenir també un especial, al març, a la Sagrada Família, a on, per primera vegada, es va fer un programa de ràdio amb públic a l'interior de la basílica. La trobada amb els oients va servir per conèixer més a fons el temple del gran arquitecte Antoni Gaudí.  

Dissabte, Sílvia Pérez Cruz  

Pel que fa al programa del dissabte, 20 de maig, Roger Escapa entrevistarà la cantant i compositora Sílvia Pérez Cruz que acaba de publicar "Toda la vida, un día", un disc on repassa totes les etapes de la vida, que compta amb la participació de 90 músics i que ha compost, arranjat i produït ella mateixa.  

Durant les 35 temporades, "El suplement" ha acumulat diversos premis, entre els quals hi ha un Ondas i un premi RAC, així com una àmplia llista de guardons de moltes entitats que han valorat molt positivament els continguts i la missió del programa. 

Una mica d'història 

"El suplement" va néixer la temporada 1988-1989 de la mà de Xavier Solà, que va presentar el programa durant 20 anys. Al llarg de tot aquest temps, Solà va posicionar el programa com el referent del cap de setmana radiofònic en català. Un segell que ara, 35 anys després, es manté.  

El 2008, Núria Ferré va presentar el programa durant dues temporades. Des de llavors, han estat al capdavant d'aquest transatlàntic del cap de setmana Tatiana Sisquella, Sílvia Cóppulo, Ricard Ustrell i, finalment, Roger Escapa, que presenta el programa des del setembre del 2018. 

El que va començar sent un magazín d'entreteniment de tres hores s'ha convertit en el segell insígnia dels caps de setmana a Catalunya Ràdio, amb 14 hores de ràdio repartides entre el dissabte i el diumenge. Un espai de referència que combina actualitat, reflexió, divulgació i humor. Un programa que marca l'agenda informativa del cap de setmana i que, els últims anys, també ha fet una aposta pel consum digital. Molts dels continguts que s'han fet en directe, també tenen vida en diferit, en format podcast, i van acompanyats de vídeos.  

Si voleu concertar una entrevista amb el director del programa, Roger Escapa, ho podeu sol·licitar a comunicacio@ccma.cat. 

#ElSuplementLaGira 

 

Anar al contingut