Cara a cara entre en Balló i en Claudi
Cara a cara entre en Balló i en Claudi
Dimecres, a les 15.50

El duel definitiu entre en Claudi i en Balló porta conseqüències irreversibles a "La Riera"

Aquest dimecres, a les 15.50, al capítol 1.231, "La Riera" viurà un dels moments més crítics de la temporada, en què es decidirà el duel entre en Claudi i en Balló. Es trobaran cara a cara en un enfrontament ple de tensió, en una de les escenes de més alt voltatge de la sèrie amb conseqüències irreversibles.

En el mateix capítol, en Sergi i en Lluís no se'n surten per convèncer la Mercè perquè ingressi en una clínica. Per la seva banda, la Tània confirma la seva poca traça i perd l'Èric.

En Sergi i en Lluís intenten convèncer la seva mare perquè ingressi en un centre, però no se'n surten. En Rafel decideix anar a veure la Mercè a la fonda i li fa veure que hauria de fer-ho.

La Tània ha perdut l'Èric, truca a en Pau i surten tots dos a buscar-lo. També truquen a la policia. Hi ha retrets, però també comprensió i un "mea culpa" per part d'en Pau, que pateix per la seva exdona i no sap com ajudar-la.

El pla d'en Claudi i en Salva funciona. En Balló fa un tracte amb un indigent, que ha de dur una bossa a una casa, li donaran diners i se'ls repartiran. L'home ho accepta, sense saber en què està participant, i es presenta a casa de la metgessa amb la bossa de la dona. En Salva, que és allà, li diu que fa una trucada perquè li portin els diners. El que fa és trucar a en Claudi, que segueix l'indigent, se li avança, i es presenta a l'amagatall d'un Balló desprevingut.

 

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut