"Eduqueu les criatures" celebra la primera festa dels oients, en directe, diumenge des de Manlleu

Aquest diumenge, 10 de juny, l'"Eduqueu les criatures" de Catalunya Ràdio s'emetrà des de Manlleu, en la primera festa dels oients del programa. Lluís Gavaldà cantarà per primer cop en directe el "Valset", inclòs en el darrer disc d'Els Pets.

Aquest diumenge, 10 de juny, l’“Eduqueu les criatures” de Catalunya Ràdio s’emetrà des de Manlleu, a Osona, en la primera festa dels oients del programa. Carles Capdevila serà en directe des de l’Auditori de Manlleu (c/ del Pont, 16-18), coincidint amb el que seria el final d’un embaràs, 9 mesos en antena.
Durant el programa, de nou a deu del matí, el cantant d’Els Pets, Lluís Gavaldà, actuarà en directe i interpretarà per primera vegada dalt d’un escenari el “Valset”, un tema inclòs en el darrer disc de la banda i dedicat al seu fill petit. La cuinera Ada Parellada donarà consells sobre com ensenyar l’art de la cuina als més menuts i comentarà la jugada amb el públic. Mentrestant, la Care Santos farà noves propostes literàries al “Llibres de família”.
La festa dels oients d’”Eduqueu les criatures” s’allargarà fins a la una del migdia pels carrers del centre de Manlleu, amb activitats lúdiques per a tota la família. S’ha organitzat un concurs infantil de pastissos i un altre d’estàtues humanes, amb professionals que ensenyaran a la canalla com poden millorar la seva tècnica. A la plaça Fra Bernardí hi haurà dos globus aerostàtics i es podran fer vols captius.
“Eduqueu les criatures”, amb Carles Capdevila, és el programa de Catalunya Ràdio que ofereix a pares i educadors un espai de debat desenfadat i actiu. Defugint donar lliçons i receptes, el programa opta per encarar l’educació com una oportunitat i un repte per viure amb intensitat, sentit comú, responsabilitat, humor...
“Eduqueu les criatures” s’emet els diumenges de nou a deu del matí, a Catalunya Ràdio.
Anar al contingut