Catalunya Ràdio viu la final de la UEFA des de Glasgow

Catalunya Ràdio farà un seguiment exhaustiu del duel Espanyol-Sevilla a la final de la Copa de la UEFA, amb una programació especial des de Glasgow: "El matí de Catalunya Ràdio", el "Força esports" i "Els millors anys de la nostra vida".

La vigília
Amb el lema “Tots a Glasgow”, Catalunya Ràdio seguirà de primera mà tots els esdeveniments relacionats amb la final blanc-i-blava. “Força esports”, amb Santi Carreras, s’emetrà des de Glasgow a partir de les vuit del vespre, i “Els millors anys de la nostra vida”, amb Bernat Soler, a partir de les onze de la nit. L’objectiu és seguir minut a minut l’última hora de l’Espanyol i el Sevilla, amb entrevistes amb els entrenadors i els jugadors, tertúlies, connexions en directe amb les rodes de premsa prèvies al partit, i reportatges d’altres finals que ha disputat l’Espanyol.
El dia de la final
“El matí de Catalunya Ràdio”, amb Antoni Bassas, s’emetrà des de Glasgow, dimecres i dijous. El dia del partit, Bassas repassarà com viu l’afició espanyolista les hores prèvies al duel. Entrevistarà el president del club blanc-i-blau, Daniel Sánchez Llibre, i el seu germà, Josep Sánchez Llibre, diputat de CiU al Congrés dels Diputats i espanyolista de cor.
El programa també s’aproparà a la realitat d’Escòcia a través del testimoni dels catalans que viuen en aquest país, i de Gerry Macintosh, un ciutadà escocès que resideix a Catalunya.
De les deu del matí a les sis de la tarda, Catalunya Ràdio connectarà amb l’estudi instal•lat a Glasgow a tots els butlletins horaris. Catalunya Informació farà un seguiment especial de la final de la UEFA en tots els blocs esportius i renovarà les dades cada mitja hora. Durant el partit, connectarà amb l’estadi de Hampden Park cada cop que canviï el marcador o quan hi hagi algun esdeveniment decisiu.
La transmissió de David Clupés i Marc Negre començarà a les vuit del vespre i donarà el relleu al programa “Els millors anys de la nostra vida”, on Bernat Soler s’ocuparà de tot allò que passi als vestidors. El programa analitzarà el més important de la jornada i inclourà declaracions dels protagonistes.
Per seguir minut a minut la final de la Copa de la UEFA, Catalunya Ràdio ha desplaçat a Glasgow un equip d’enviats especials encapçalat pel cap d’esports, Ricard Torquemada, i format per Eudald Serra, David Clupés, Marc Negre, Montse Mir, Xavier Palau, Robert Prat, Ricard Isidro i Marcos García, a més de Santi Carrreras i Bernat Soler.
L’endemà
“El matí de Catalunya Ràdio” s’emetrà dijous, per segon dia consecutiu, des d’Escòcia. El programa es farà ressò de l’Espanyol – Sevilla i recorrerà els carrers de Glasgow amb les unitats mòbils per saber com han viscut els escocesos la final de la UEFA i també el recent canvi polític, que ha donat la victòria al Partit Nacional Escocès, amb Àlex Salmond al capdavant.
Anar al contingut