Sant Celoni

Renfe es trobarà amb els passatgers de la línia Girona-Barcelona que es van mobilitzar pels nous horaris

Renfe respon a les protestes d'un grup de passatgers que habitualment fan el trajecte des de Figueres i Girona cap a Barcelona, després de la primera mobilització contra els nous horaris, que els suposen més temps per fer el recorregut, i l'augment de les tarifes. La companyia Ferroviària, que ja s'ha posat en contacte amb el col·lectiu, s'ha compromès a mantenir-hi una reunió, per a la qual encara no hi ha data. És per això que els passatgers han suspès les futures accions de protesta fins que se celebri aquesta trobada.

Actualitzat
Tot plegat, després que aquest dilluns, coincidint amb l'entrada en vigor dels canvis per les obres de l'AVE a Sant Andreu Comtal, un tren de la línia Girona-Barcelona s'estigués més de 40 minuts aturat a Sant Celoni perquè aquest grup d'usuaris es va negar a ensenyar el bitllet com a mesura de protesta per l'encariment de les tarifes, l'empitjorament del servei i l'increment del temps de viatge a causa de les obres del TGV.

El col·lectiu va distribuir un comunicat en què expliquen que, si els viatgers de Rodalies tenen compensacions econòmiques pels retards, els usuaris de mitjana distància han de tenir els mateixos drets. Entre les seves queixes, assenyalen que les màquines de venda automàtica de l'estació de Girona no funcionen, que tenen poca varietat d'abonaments i que quan arriben els turistes amb maletes a l'estiu hi ha menys trens. També protesten per la "passivitat" de l'Ajuntament de Girona davant de la pèrdua de places d'aparcament.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut