Els últims mundialistes ja s'han incorporat als entrenaments.
Els últims mundialistes ja s'han incorporat als entrenaments (Foto: EFE).
Barça

Neymar, Messi, Mascherano i Alves tornen de vacances i es posen a les ordres de Luis Enrique

Neymar, Messi, Mascherano i Alves han tornat de vacances per posar-se a les ordres de Luis Enrique i preparar la temporada que comença el 24 d'agost al Camp Nou davant l'Elx. Xavi Hernández i Mathieu han fet treball específic mentre que Neymar serà valorat pels serveis mèdics de la lesió que va patir al Mundial. Per Ginebra, Xavi, Mathieu i Patric són baixa per precaució. Neymar, per la seva banda, ha passat una avaluació mèdica.

Actualitzat

Neymar, Messi, Mascherano i Alves han tornat de vacances per posar-se a les ordres de Luis Enrique i preparar la temporada que comença el 24 d'agost al Camp Nou davant l'Elx. El tècnic asturià, pendent de si arriba alguna altra incorporació, ja ha tingut el primer contacte amb els últims mundialistes en una sessió matinal. Xavi Hernández, amb una sobrecàrrega al bessó de la cama esquerra, es perdrà el partit contra el Nàpols. Juntament amb Xavi, Mathieu ha fet treball específic en la sessió matinal. Per Ginebra, Xavi, Mathieu i Patric són baixa per precaució així com Neymar que ha passat una avaluació mèdica.

Xavi, Mathieu, Patric; baixes per Ginebra i Neymar passa avaluació mèdica

El Barça ha emès comunicat mèdic en el qual ha informat que Xavi és baixa per enfrontar-se al Nàpols per precaució, així com Mathieu, amb molèsties als isquiotibials de la cuixa esquerra. Patric Gabarrón, amb una sobrecarrega al bessó intern de la cama dreta a l'entrenament d'avui, tampoc disputarà l'amistós. Neymar, per la seva banda, ha estat sotmès a una avaluació mèdica a partir de la qual s'ha establert que el jugador farà treball de recuperació específic.

Els quatre internacionals que s'han incorporat han tornat a fer una sessió al vespre en família a la Ciutat Esportiva, mentre que la resta tenen la tarda lliure. I mentrestant, el futur d'Alves com a blaugrana és una incògnita. Sembla que tant Luis Enrique com Zubizarreta tindran en compte els desitjos del jugador a l'hora de prendre una decisió. El brasiler, de 31 anys, té encara un any més de contracte amb el Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut