Barça

Messi assegura que estan mentalitzats per arrodonir l'any amb el títol del Mundial de Clubs

Abans de pensar en els vuitens de final de la Champions, el Barça té una cita amb la història. Aquest dissabte els de Guardiola poden endur-se el Mundial de Clubs, un títol que falta a les vitrines del club. Per aconseguir-ho hauran de derrotar l'Estudiantes de la Plata argentí, campió de la Libertadores. Els blaugranes són molt conscients del que es juguen en aquest partit i per aquest motiu Guardiola no vol que el sorteig de Nyon descentri l'atenció dels seus futbolistes. Leo Messi, que té molts números per sortir a l'onze titular tot i que encara té molèsties al turmell, ha assegurat que estan conscienciats per acabar l'any fent història.

Actualitzat
A només un dia de la gran final contra l'Estudiantes de la Plata, el Barça està davant una oportunitat històrica per guanyar el Mundial de Clubs i aconseguir el sisè títol de la temporada. Seria la millor manera de posar el colofó a un any màgic. És per aquest motiu que els jugadors blaugranes estan molt mentalitzats de cara a la final d'aquest dissabte contra el conjunt argentí a l'estadi Zayed Sports d'Abu Dhabi.

Precisament, un dels que ho té més clar és Leo Messi. El crac argentí ha reconegut que estan "conscienciats per acabar l'any de la millor manera i fent història". Al Barça són conscients que estan a només un pas d'entrar en la història i per això l'única prioritat és el duel contra l'Estudiantes. "La mentalitat del vestidor és la mateixa que la que transmet Guardiola, estem concienciats per fer història amb aquest equip a escala mundial", ha assegurat Messi.

L'argentí, clau en el triomf contra l'Atlante en les semifinals del torneig, també ha volgut tranquil·litzar l'afició sobre el seu estat físic, tot i admetre que va acabar el partit contra els mexicans amb molèsties. "Vaig acabar amb una mica de dolor al final del matx. Per sort el turmell no s'ha inflamat i ara estic bé", ha admès. Malgrat no estar al 100%, Messi té moltes possibilitats per ser titular en un duel on Guardiola tindrà la baixa segura d'Iniesta i el dubte de Keita, que encara arrossega problemes físics.

El mexicà Benito Archundia xiularà la final


El col·legiat mexicà Benito Archundia serà l'encarregat de dirigir la final del Mundial de Clubs que jugaran aquest dissabte a Abu Dhabi l'Estudiantes de la Plata i el FC Barcelona. El partit de consolació, que també es jugarà al Zayed Sports City d'Abu Dhabi, i que enfrontarà l'Atlante de Mèxic contra el Pohang Steelers de Corea del Sud, tindrà com a àrbitre l'australià Matthew Breeze, després de les designacions que ha fet públiques la FIFA.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut