Barça

Iniesta té un trencament muscular i haurà d'estar uns 15 dies de baixa

Andrés Iniesta ha dit adéu a l'any 2009 després de confirmar-se que té un trencament muscular que el tindrà de baixa durant dues setmanes. El jugador va tenir molèsties musculars durant la semifinal del Mundial de Clubs contra l'Atlante mexicà i va sol·licitar el canvi. Segons indiquen les proves mèdiques a les quals se l'ha sotmès, Iniesta té un trencament a la fàscia del recte anterior de la cama esquerra, i el temps de recuperació serà de 15 dies. Els jugadors de l'Estudiantes de La Plata han reconegut que la baixa d'Iniesta els treu un pes de sobre, però estan preocupats sobretot per la presència del seu compatriota Leo Messi a l'equip titular. L'Estudiantes, a diferència de l'equip blaugrana, ja té el títol al seu historial: va guanyar la Copa Intercontinental el 1968.

Actualitzat
L'Estudiantes adopta el paper de víctima

Els van acomiadar com a autèntics herois, potser perquè els aficionats ja intuïen que el seu destí més probable era la derrota. Pels argentins, el Barcelona no ha estat mai un enemic desconegut, i menys ara, quan precisament el guerrer més temible del rival és un compatriota, Leo Messi. Mentre miraven el Barça-Atlante, als seguidors de Buenos Aires els va tornar a quedar clar quin podia ser el destí del flamant campió de la Copa Libertadores.

L'Estudiantes se sent inferior, és conscient que el més lògic és que dissabte perdi la final del Mundial de Clubs, però confia en el caràcter dels futbolistes argentins per donar una autèntica sorpresa, i es posen en mans d'una bruixa, la "Bruja" Verón. I els jugadors què diuen? Fan el paper de víctimes, però tampoc no descarten la sorpresa.

De moment ja tenen un malson menys: Andrés Iniesta, que es perdrà la final per un trencament a la fàscia del recte anterior de la cama esquerra. El manxec haurà d'estar uns 15 dies de baixa i ja no tornarà a jugar fins l'any que ve.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut