L'excampió europeu de pes mitjà, Besar Nimani, en una de les seves victòries
Boxa

Maten a trets un excampió europeu de boxa

El succés que va acabar amb la vida de Besar Nimani va tenir lloc a la sortida d'un restaurant de la ciutat alemanya de Bielefeld

Redacció Esport 3Actualitzat

Besar Nimani, excampió europeu de boxa en la categoria de pes mitjà, ha perdut la vida després de ser tirotejat aquest cap de setmana. L'exboxejador d'origen kosovar, sense competir des de 2019, sortia d'un restaurant a la ciutat alemanya de Bielefeld quan va rebre deu trets, segons els testimonis.

Nimani, de 38 anys, va morir gairebé a l'instant per les ferides, i es desconeix si va ser atacat per una o diverses persones. Segons alguns mitjans alemanys, feia algun temps que es movia en un entorn problemàtic. El germà de la víctima ha denunciat el crim per les xarxes socials:

"El meu germà Besar Nimani va ser assassinat en una emboscada a Bielefeld, Alemanya. Que Déu ens uneixi en el cel amb ell. Sempre estaré orgullós de tu, vaig prendre la meva ànima i en vaig matar a traïció molts, però ningú t'ha humiliat mai. T'estimo."

No era la primera vegada que era víctima d'un tiroteig. El 2013 va sortir il·lès després d'una baralla d'ell i el seu germà contra un altre home. A més, tres anys després va ser detingut per violència masclista per agredir la seva dona.

Nimani va lluitar entre 2011 i 2019, anys en què va acumular 26 victòries , 22 per KO en un total de 27 combats. L'excampió de Mitrovica va participar en vint-i-set combats i només en va perdre un. Ilia Topuria, el campió de pes ploma de la UFC i que va néixer a Alemanya, va camí de superar al seu compatriota: el lluitador de MMA porta quinze victòries seguides.

ARXIVAT A:
Esports
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut