Futbol

Luis Enrique confia en la fermesa defensiva per intentar derrotar l'Elx

Després de la derrota encaixada a Cartagena per 5 a 1, el Barça B vol recuperar el camí dels triomfs aquesta tarda davant l'Elx. El partit es disputa avui a les quatre de la tarda en el Miniestadi. Luis Enrique confia que els seus jugadors recuperin la fermesa defensiva per intentar batre un dels rivals més incòmodes de la categoria. Els blaugranes podran comptar amb tots els seus efectius, menys els lesionats Oriol Romeu i Tello. Rubén Miño podria ser la novetat a la porteria blaugrana.

Actualitzat
La derrota a Cartagena va demostrar al Barça B que la Segona Divisió no permet errors. Luis Enrique ho té clar i ha intentat mentalitzar els seus jugadors de cara a aquest partit. El tècnic intentarà aprofitar l'efecte psicològic d'aquest matx a Cartagena per demanar als jugadors que demostrin davant l'Elx la seva capacitat per competir a Segona. Els blaugranes podran comptar novament amb Jonathan dos Santos, després que aquest anés convocat amb el primer equip els últims partits. També Rubén Miño podria tornar a la titularitat a la porteria del conjunt blaugrana. Oriol Romeu i Cristian Tello són les úniques baixes del Barça B.

L'Elx ha jugat en cinc ocasions al Miniestadi amb un balanç de dues derrotes, dos empats i només una victòria. Tot i així, l'equip entrenat per José Bordalà viatja a Barcelona amb l'objectiu de guanyar per sumar els tres punts, després de la derrota del passat cap de setmana davant el Betis. L'Elx no pot comptar per a aquest partit ni amb el sancionat Wakaso Mubarak, ni amb el lesionat Sergio Mantecón. A Elx no es refien gens del Barça B i esperen guanyar per mantenir-se en els primers llocs de la classificació.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut