L'estadi ha quedat totalment tenyit de blaugrana (EFE)
L'estadi ha quedat totalment tenyit de blaugrana (EFE)
BARÇA

L'espectacular mosaic que ha cobert el Camp Nou en el clàssic femení de Champions

Les jugadores han viscut una nit per al record en un Camp Nou ple a vessar i que ha enviat un missatge d'igualtat al món

Redacció Esport3Actualitzat

Nit de gala al Camp Nou. El feu blaugrana s'ha guarnit per rebre les jugadores del femení, en una nit especial. La nit de Champions, que enfronta les blaugranes amb el Reial Madrid, en els quarts de final de la Women's Champions League. De fet, al llarg del partit s'ha pogut anar veient el "tifo", que ha anat guanyant cartolines, a mesura que passaven els minuts. Tot plegat, perquè als aficionats els ha costat accedir al Camp Nou, per la gran quantitat d'assistents que ha aplegat un partit especial com el d'aquest dimecres.
 

Un mosaic que va més enllà del fet simbòlic. El conjunt de cartolines, que ha cobert totes les localitats del Camp Nou, ha enviat un missatge al món a favor de la igualtat. En un dels laterals, resava el missatge "More than empowerment", a banda del símbol de la dona als gols i les quatre barres de la senyera a l'altre lateral. Tot plegat, unit per franges blaugrana.

 

 

Una tradició arrelada al Camp Nou

Es tracta del primer mosaic del futbol femení al Camp Nou, seguint una tradició que acaba de complir 30 anys. Des del 7 de març del 1992, l'afició culer ha aixecat un total de 77 mosaics. L'últim dels quals es va poder veure en aquest escenari únic va ser en el clàssic de la lliga del primer equip disputat el 24 d'octubre passat, amb la paraula "culers".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut