L'Espanyol venç la selecció Alt Empordà en duel pels incendis (0-8), on reapareix Mattioni

L'Espanyol s'ha retrobat amb la victòria a Figueres, davant dels 4.000 espectadors que han assistit a l'Estadi Municipal de Vilatenim. Ha estat en el partit benèfic pels incendis de l'Empordà davant d'una selecció de jugadors de l'Alt Empordà. Els blanc-i-blaus han guanyat per 0 a 8, en un partit en què ha destacat el retorn de Mattioni després de dos anys inactiu per lesió.

L'Espanyol s'ha retrobat amb la victòria a Figueres, davant els 4.000 espectadors que han assistit a l'Estadi Municipal de Vilatenim. Ha estat en el partit benèfic pels incendis de l'Empordà davant una selecció de jugadors de l'Alt Empordà. Els blanc-i-blaus han guanyat per 0 a 8, en un partit on ha destacat el retorn de Mattioni després de dos anys inactiu per lesió.

Els blanc-i-blaus han anat al descans amb un 0 a 4 a favor, amb dos gols de Simao -un de penal-, un de Wakaso i Stuani, de penal.

A la segona part ha estat quan ha reaparegut Felipe Mattioni després de lesionar-se greument per segona vegada consecutiva al genoll i estar-se dos anys apartat dels terrenys de joc.

Stuani, Christian Alfonso amb un doblet -amb una altra diana de penal- i David Cubillas han fet el 0 a 8 definitiu.

La recaptació es destinarà a pal·liar els danys causats pels incendis d'aquest estiu a la zona. En els prolegòmens, s'han homenatjat els cossos que van participar en l'extinció dels focs.