Espanyol

L'Espanyol encara vol fitxar dos defenses, dos centrecampistes i un davanter per tancar la plantilla

El director esportiu de l'Espanyol, Àngel Gómez, ha confirmat que el club ha temptejat el possible retorn de Sergio García i Álvaro Vázquez i ha descartat l'arribada de Juan Mata

Actualitzat

El director esportiu de l'Espanyol, Àngel Gómez, ha explicat durant la presentació de l'extrem argentí Pablo Piatti al RCDE Stadium que el club català treballa per incorporar "dos defenses, dos centrecampistes més i un davanter". Àngel Gómez, a més, ha mantingut que al marge d'aquest grup "prioritari" de cinc futbolistes, l'entitat es reserva "un parell de places lliures" per afrontar la recta final del mercat. "Estarem atents al que pugui passar. Hem de treballar en silenci i amb persistència", ha confirmat.

En aquest sentit, el director esportiu blanc-i-blau afronta dies importants per al disseny de la plantilla 2016-17. "Per a mi aquesta és una setmana clau per a les sortides. La predisposició de la gran majoria de futbolistes és molt bona. Estem contents. El respecte als jugadors amb contracte en vigor ha de ser màxima", ha dit.
 
D'una altra banda, el responsable de la parcel·la esportiva de l'Espanyol ha valorat alguns noms propis del mercat. El davanter del Getafe Álvaro Vázquez podria tornar al club: "És a la llista, però les posicions que volem tancar són prioritàries i són altres noms". Els migcampistes Javi Fuego i Camarasa també són a l'agenda, mentre que el futbolista del Manchester United Juan Mata està completament descartat.
 
L'ariet Sergio García, ex de l'Espanyol, també ha estat temptejat pel club. "És cert que vam fer una aproximació amb el seu agent per saber la seva situació, però perquè un futbolista fitxi han de donar-se moltes circumstàncies. Ho valorem molt bé, tot i que hi ha altres opcions", ha justificat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut