Barça

Johan Cruyff creu que Xavi és indiscutible en el migcamp del Barça

Johan Cruyff ha assegurat aquest divendres que Xavi Hernández hauria de tenir la presència assegurada al primer equip del Barça. Per Cruyff, la qualitat del migcampista de Terrassa és inqüestionable. L'exentrenador també ha assenyalat l'elevada fitxa de Neymar com una de les causes de la mala temporada de l'equip.

Actualitzat

Johan Cruyff ha assegurat aquest divendres en un acte de la seva fundació que Xavi Hernández hauria de tenir la presència assegurada al primer equip del Barça. Per Cruyff, la qualitat del migcampista de Terrassa és inqüestionable, ja que no hi ha gaires jugadors amb un cervell i una visió de joc com la seva. "La gent que discuteix això, en la meva opinió, són idiotes. Millor que es retirin d'aquest joc perquè no tenen ni idea de futbol" ha dit Cruyff, que ha assenyalat com a jugadors indispensables per al funcionament de l'equip Xavi i Busquets.

L'exentrenador creu que el Barcelona ha tingut un any dolent perquè no ha guanyat res. En la seva opinió, un dels motius ha estat l'alta fitxa de Neymar. "Com es sentiran jugadors com Xavi i Iniesta quan un noi que no ha guanyat res cobra el doble. Crec que Neymar és una víctima, perquè la directiva mai pot posar un noi de 21 anys en aquesta situació (...). Posar-lo en aquesta posició és estúpid".

L'holandès també ha avalat l'arribada de Luis Enrique i ha enviat un missatge a Messi. L'argentí haurà d'assumir que de tant en tant el xiulin si el joc de l'equip no millora: "És part del joc. Si no rendeixes, et xiulen. No és per preocupar-se. Jo he estat un dels millors; m'han aplaudit i m'han xiulat."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut