L'Europa celebra un dels sis gols contra l'Espanyol B
El capità de l'Europa, Àlex Cano, celebra un dels sis gols contra l'Espanyol B
futbol

Esport3 emetrà els dos partits del play-off Betis Deportivo-Europa

Els graciencs afronten la primera eliminatòria d'ascens amb les bones sensacions amb què van acabar la Lliga regular

Redacció Esport3Actualitzat

Arriba l'hora de la veritat després d'una temporada apassionant a la Segona RFEF, que ha situat quatre equips catalans al play-off d'ascens a Primera RFEF. Esport3 emetrà els dos partits de la primera eliminatòria entre el filial del Betis i l'Europa.

El partit d'anada es disputarà a Sevilla diumenge, dia 12, a les 17.00, i el de tornada el cap de setmana següent al Nou Sardenya. L'estadi dels escapulats, que ja ha viscut més d'un rècord històric d'assistència aquest curs, es tornarà a vestir de gala per obtenir el pas a l'eliminatòria final.

Els graciencs afronten el duel contra el Betis Deportivo, un bon equip, especialment quan juga a la Ciutat Esportiva Luis del Sol, amb les bones sensacions amb què van acabar la Lliga regular, malgrat ser l'Hèrcules qui va aconseguir la plaça d'ascens directe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

Amb l'intent d'ascens de l'Espanyol a la Lliga F

Esport3 també seguirà al costat de l'intent d'ascens de l'Espanyol a la Lliga F. Després de desfer-se de l'AEM Lleida, les blanc-i-blaves han de superar l'Osasuna per tornar a la màxima divisió femenina de l'Estat. El partit d'anada es podrà veure en directe diumenge que ve a les 12.00, i el de tornada, el dijous 16 a les 19.00, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Emocions fortes, emocions de play-off per Esport3.

Anar al contingut