El logo de Wolkswagen al sostre de la seu de l'empresa a Wolfsburg (Reuters)
El logo de Wolkswagen al sostre de la seu de l'empresa a Wolfsburg (Reuters)
Futbol internacional

El VfL Wolfsburg veu paralitzada una inversió de Volkswagen a causa de l'escàndol de l'emissió de gasos dels motors

El fabricant d'automòbils paralitza el projecte d'una escola de futbol per als jugadors de categories inferiors del club alemany

Pau RodríguezActualitzat

Les conseqüències de l'escàndol de Volkswagen també han arribat al món del futbol professional. El gerent del VfL Wolfsburg alemany, Klaus Afolls, ha confirmat que el fabricant d'automòbils paralitzarà una subvenció que s'anava a destinar a la construcció d'un centre per al planter del club. Afolls s'havia mostrat optimista la setmana passada respecte de les retallades de Volkswagen i la seva relació amb l'equip de futbol.

El VfL Wolfsburg tenia pensat construir amb els diners de l'empresa automobilística un centre d'entrenament per als jugadors de categories inferiors del club. S'havia previst començar l'any 2017 les obres d'aquestes noves instal·lacions.

Volkswagen, amb seu a la ciutat de Wolfsburg, va fer-se seves el 2007 totes les accions del club alemany. Des d'aleshores, la companyia ha invertit una important quantitat de diners en l'equip de futbol. Aquest estiu, abans que es destapés l'escàndol de Volkswagen, el VfL Wolfsburg va desemborsar 36 milions d'euros en el fitxatge del jugador del Schalke 04 Julian Draxler.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut