Cazorla l'han triat millor jugador de la final (EFE)
Futbol

L'Arsenal, el Wolfsburg i el PSG guanyen la Copa als seus respectius països

El "gunners" han golejat l'Aston Villa (4-0), els de la Volkswagen han superat el Borussia Dortmund (1-3) i els parisencs han derrotat l'Auxerre (0-1)

Actualitzat

Dissabte de Copes a tot Europa. L'Arsenal, el Wolfsburg i el PSG s'han proclamat campions, respectivament, a Anglaterra, Alemanya i França.

Els "gunners" han passat per sobre de l'Aston Villa (4-0) a Wembley. Walcott, Alexis, Mertesacker i Giroud han fet els gols dels londinencs. Amb aquest triomf, Arsène Wenger es converteix en el tècnic amb més títols de "Cup" de la història. L'entrenador alsacià n'ha guanyat sis, totes amb l'Arsenal.

El Wolfsburg ha capgirat el gol matiner d'Aubameyang i ha esvaït el somni de Klopp, que volia acomiadar-se del Borussia Dortmund amb un títol. A l'estadi Olímpic de Berlín, escenari de la final de la Champions, els de Hecking han demostrat les raons que els han portat a la segona plaça de la Bundesliga i han guanyat per 1-3. Luiz Gustavo, De Bruyne i Dost han fet els gols dels "wölfe".

El PSG ha patit més del previst per superar l'Auxerre, que juga a Segona, per la mínima (0-1). El gol l'ha fet l'uruguaià Cavani en el minut 64.

Anar al contingut