Futbol

El Sant Andreu es proclama campió d'hivern en guanyar al camp de la Vila Joiosa (0-1)

El Sant Andreu acomiada l'any com a campió d'hivern del grup 3 de la Segona Divisió B després de la seva victòria al camp de la Vila Joiosa (0-1). Els quadribarrats són líders amb 4 punts d'avantatge sobre el segon classificat, el Barça Atlètic, que ha empatat al camp del València Mestalla (1-1). A la zona baixa, l'Espanyol B és en zona de promoció en empatar a casa davant el Logronyès (1-1), mentre que Lleida i Gavà continuen en posicions de descens després d'empatar al Camp d'Esports (2-2). D'altra banda, el Terrassa és el nou cuer de la categoria en perdre a casa contra el Benidorm (0-2).

Actualitzat
El Sant Andreu ja és campió d'hivern. L'equip quadribarrat ha aconseguit al camp de la Vila Joiosa la quarta victòria consecutiva i s'assegura acabar la primera volta com a líder. Les millors ocasions les ha tingut a la primera part, però el gol de Keko no ha arribat fins al minut 60, quan els dos equips jugaven amb 10 jugadors.

Ara el Sant Andreu té quatre punts d'avantatge sobre el Barça Atlètic, que és segon. Els de Luis Enrique es van avançar al camp del filial del València gràcies a un gol de Fontàs, però van veure com als deu minuts de la represa Miquel Àngel Riau trencava una ratxa de vuit victòries seguides dels blaugrana.

Per tornar a trobar un altre equip català en la classificació hem de baixar fins al desè lloc. La Gramenet continua intractable a casa en desfer-se d'un dels forts de la categoria, l'Alcoià. Tots els gols s'han vist a la segona part. El primer l'ha fet Pedro i el 2-0 ha estat obra d'Alfaro. De res no ha servit, doncs, el gol de l'honor alacantí marcat per Jonathan.

Victòria de mèrit la del Sabadell al Rico Pérez d'Alacant. Arnal Llibert Conde s'ha estrenat com a golejador en el seu dotzè partit com a arlequinat. L'alegria ha durat ben poc, perquè Viyuela ha fet l'empat només tres minuts després. Ha hagut de ser un dels poc habituals en l'equip, Jesús Milan, qui en la seva cinquena participació de la temporada ha fet el gol de la victòria.

En canvi, el Badalona no aixeca el cap i ja fa tres partits que no guanya. Aquest diumenge ha caigut al camp de l'Oriola per culpa d'una diana d'Álex Colorado.

Per la part baixa de la taula, l'Espanyol B ocupa zona de promoció. El juvenil Álvaro Vázquez va aprofitar l'oportunitat marcant quan només s'havien jugat 11 minuts. El filial blanc-i-blau no va saber aprofitar l'expulsió en el minut 16 del visitant Milla i va veure com abans del descans Diego Cervero marcava el gol de l'empat, que ja seria definitiu.

El duel més apassionant de la cua el van jugar el Lleida i el Gavà al Camp d'Esports. En el minut 24, Dani Guerrero va aprofitar una pilota bombada per sorprendre el porter Eduardo. El Lleida empataria amb un golàs de Dani Marín abans del descans. La pressió dels lleidatans a la segona part va donar el seu fruit en una jugada en el minut 79 culminada per Jaume Delgado. Però només tres minuts després, un altre cop Dani Guerrero marcava el seu sisè gol de la temporada per establir un empat que no deixava content ningú.

El nou cuer de la categoria és el Terrassa, que va perdre a casa contra el Benidorm (0-2). Els egarencs han vist com Luismi Loro, "pichichi" de la Lliga, feia el seu quinzè gol en el minut 68. I buscant l'empat a la desesperada, ha arribat la sentència en l'últim minut, amb una rematada de Sabino.
Anar al contingut