Segona Divisió

El Sabadell esgarrapa un empat al camp de l'Sporting i es manté a quatre punts del descens (0-0)

El Sabadell ha esgarrapat un valuós empat sense gols en la seva visita a El Molinón. En un partit amb alternatives, els vallesans han estat capaços de mantenir la seva porteria a zero contra un Sporting que ha tingut més domini, però sense gaire profunditat. Amb aquest empat, el Sabadell encadena cinc jornades sense guanyar, però es manté a la part tranquil·la de la classificació amb 16 punts, a quatre de la zona de descens.

Actualitzat
El Sabadell ha esgarrapat un valuós empat sense gols en la seva visita a El Molinón, un estadi que feia 25 anys que no trepitjava en partit de lliga. En un duel ple d'alternatives, els vallesans han estat capaços de mantenir la seva porteria a zero contra un Sporting que ha tingut més domini, però sense gaire profunditat.

El mexicà Uli Dávila, que ha sortit a l'onze titular, ha estat el jugador més perillós del conjunt de Lluís Carreras. El menut davanter cedit pel Chelsea ha tingut les dues ocasions més clares del seu equip per batre la porteria de Juan Pablo.

L'Sporting, amb Trejo i Sangoy com a homes més incisius, ho ha intentat, però s'ha topat amb un Nauzet impecable. Amb aquest empat, el Sabadell encadena cinc jornades sense guanyar, però es manté a la part mitjana de la de la classificació amb 16 punts, quatre per sobre de la zona de descens.

Anar al contingut