Eurolliga

El Regal Barça derrota el Montepaschi Siena (73-72) i accedeix al Top-16 com a tercer classificat del seu grup

El Regal Barça venç el Montepaschi Siena (73-72) i accedeix al Top-16 de l'Eurolliga com a tercer del grup C. Al Palau, l'equip italià ha imposat el seu ritme de bon començament, mentre que els blaugranes estaven espessos en atac, amb moltes imprecisions en el seu joc. Al descans, avantatge per al conjunt de Siena (31-37). A la represa, els homes de Xavi Pascual han sortit amb una mentalitat més agressiva i, amb alternances en el marcador, el triomf ha caigut del costat culer en un final emocionant.

Actualitzat
Pep Guardiola, l'altre Xavi Pascual i Ferran Pujalte. Els entrenadors del futbol, l'handbol i l'hoquei patins al Palau per veure l'equip de bàsquet davant del Montepaschi de Siena, el campió de grup. Els italians compten amb un base esplèndid, Bo McCalebb, que ja va ser un malson en el matx disputat a terres italianes. Aquest dijous, 20 punts més a còpia de grans penetracions.

El Regal Barça ha estat capaç de guanyar malgrat les 22 pilotes perdudes, el seu pitjor registre del curs. Ha sobreviscut a un partit intens, malgrat que els italians ja no s'hi jugaven res. 31 a 37 al descans i bon tercer període dels blaugranes, amb un Fran Vázquez efectiu sota els cèrcols.

Ricky decideix un final ajustat

Tot per decidir en uns últims 10 minuts amb el joc encallat i en què Grimau ha empès els de Pascual. Ha estat Ricky Rubio l'autor del 73 a 72, amb una gran jugada de punta a punta de la pista. El Montepaschi no ha tret profit dels sis segons restants. McCalebb ha anat com una bala cap al cèrcol i ha xocat amb Fran Vázquez, i entre Ricky i Morris han impedit que Lavrinovic anotés. Victòria interessant per a l'autoestima, però insuficient per arribar al segon lloc del grup. I és que el Fenerbahçe Ulker no ha fallat davant el Cholet francès.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut