Un aficionat del Chelsea veu el partit amb una careta de "Mou", que, sancionat, no ha pogut entrar a l'estadi (EFE)

El Chelsea perd davant l'Stoke City (1-0) i deixa Mourinho penjant d'un fil

El Chelsea ha perdut per la mínima contra l'Stoke City en un partit que Mourinho, sancionat, no ha pogut seguir des de la banqueta, i ni tan sols des de l'estadi. Els "blues" són a tres punts del descens.

L'equip de José Mourinho ho ha tornat a fer: el Chelsea ha sumat una altra derrota a la Lliga, en aquest cas contra l'Stoke City, al Britannia Stadium, per la mínima (1-0). Aquesta és la setena derrota de l'equip a la Lliga i és la primera vegada que el tècnic portuguès suma tantes derrotes en aquesta competició com a entrenador de primera divisió.

Els "blues" han arribat al descans amb un empat a zero, però només deu minuts després de la repressa l'Stoke ha marcat el gol de la victòria, gràcies a l'austríac Marco Arnautovic. El Chelsea ha intentat empatar el matx, introduint nous jugadors en atac, però ha estat impossible.

Aquesta derrota fa que l'entrenador portuguès, que no ha pogut seguir el partit des de l'estadi, estigui cada vegada més qüestionat. Els de Mourinho, que només han pogut guanyar un dels últims sis partits, sumen un total d'11 punts, de 36 possibles (tres victòries, dos empats i set derrotes) i se situen setzens a la classificació, a tres llocs del descens i lluny de la classificació per a la Lliga de Campions.