Futbol Internacional

José Mourinho, a la corda fluixa després de la derrota del Chelsea davant el Liverpool (1-3)

Els mals resultats no donen treva a l'entrenador portuguès; el seu equip ha encadenat tres derrotes consecutives en 1 setmana, dues en lliga i una en copa

La continuïtat de Jose Mourinho a la banqueta del Chelsea es troba en un moment crític, després de la derrota de l'equip londinenc davant el Liverpool de Jürgen Klopp per 1 a 3. I això que els "Blues" han estat els primers a marcar quan només s'havien jugat 3 minuts de partit.

L'equip de Mourinho va perdre la setmana passada en la Premiere davant el West Ham (1-2) i aquesta mateixa setmana va ser eliminat de la Copa per l'Stoke. El portuguès, conscient de la possibilitat de ser acomiadat, ha fet canvis en el seu onze inicial. Un dels damnificats ha estat el català Cesc Fàbregas, que no ha entrat fins la segona meitat.

L'afició londinenca ha donat suport al tècnic corejant el seu nom. Un suport que ha crescut quan en el minut 3 Ramires ha avançat l'equip de casa. Abans d'arribar al descans, però, Coutinho ha firmat l'empat pels "Reds". A la segona part novament Coutinho i finalment Benke han firmat la sentència del Chelsea, i potser de Mourinho. L'equip que posseeix el milionari rus Roman Abramóvitx suma 11 punts en 11 jornades de lliga, amb 3 victòries, 2 empats i 6 derrotes.

Les paraules de Mourinho

El tècnic, després de la derrota, ha assegurat que "la lluita segueix, però hi ha batalles impossibles de guanyar. Puc jugar contra qualsevol equip, qualsevol entrenador, guanyar o perdre, però no es pot fer més". Mourinho ha declarat que "el que he vist dels meus jugadors estava molt bé, fins que ha arribat un moment en el que he sentit que no es podia fer millor".

Preguntat sobre si tenia algun missatge pels seguidors de l'equip, ha dit que "els aficionats no són ximples, no cal que els digui res. Saben la intensitat amb que ho estem intentant els meus jugadors i jo, i saben perquè estem tenint resultats negatius".